Forside
Forside
Shenmen - akupunktur med hjertet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 100
Lassie - Den nye generation (1989)
 
 
  Genre: Eventyr
Instruktør: Forskellige
Medvirkende: Will Nipper, Wendy Cox, Lassie m.fl.
Varighed: 65 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: NTC Film
Udgivet: 19. januar 2010
Anmeldt af: Jann Kalf Larsen
 
 
Lassie, vel nok verdens bedst kendte filmhund, er klar i tre nye, afsluttede fortællinger om livet hos familien McCullogh.

I første episode får Will (Will Nipper) rodet sig ud i flere uheldige situationer. Blandt andet får han slået en baseball ind på en afspærret byggegrund. Og da han kravler over hegnet for at hente bolden, kommer han i klammeri med formanden for byggepladsen.

Det skal dog blive værre endnu. Will er nemlig meget tæt på at komme i dødelig nærkontakt med et strømførende kabel. Heldigvis redder Lassie, som så ofte før, situationen.

I anden episode er Will sammen med sine kammerater optaget af en vigtig konkurrence på BMX-cykler. Selv om Will er hurtig på cyklen, er hans cykel ikke god nok til at kunne hive en sejr hjem.

Familien McCullogh har bare ikke råd til at give en ny cykel. Men Will øjner alligevel en chance for at få en ny cykel, omend først efter det vigtige løb. Lassie er nemlig højgravid, og Will planlægger derfor at sælge en hvalpene, så han selv kan købe en ny cykel.

Da først hvalpene er født og tiden til salget er inde, fortryder Will dog. I stedet forærer han hvalpen til sin bedste ven, der meget gerne vil have en hund, men ikke har råd,

I den sidste episode på denne Lassie-DVD er familien McCullogh i fare for at miste Lassie. En mystisk dame mener nemlig, at hun er den retsmæssige ejer af Lassie. Og hun har tilmed fået en retskendelse, der giver hende medhold.

Men allerede inden hun når at ankomme til familiens hus, for at gøre krav på Lassie, er Will stukket af med Lassie. Sammen hopper de på et tog, der gerne skulle bringe dem langt væk og uden for fare.

Togturen går dog ikke helt som forventet for Will og Lassie, og alt håb synes pludselig ude ...

Lassie-fortællingerne, der alle stammer fra en amerikansk tv-serie, har hver især en længe på omkring 20 minutter. Historierne kan ses af hele familien, men henvender sig naturligt nok mest til det yngre publikum..

Historierne er generelt søde og ofte med en moralsk pointe. Det kan dog af og til blive for sukkersødt efter dansk smag, og det er hele to af episoderne på denne DVD desværre. Men jeg vil så ikke lade min kynisme gå ud over den endelige karakter, da andre utvivlsomt vil finde det rørende.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Alt om det at være katteejet
© 2005-2017