Forside
Forside
Shenmen - akupunktur med hjertet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 56
Lady og Vagabonden II: Vaks på eventyr (1998)
 
 
  Genre: Animation
Instruktør: -
Medvirkende: Vaks, Lady, Vagabonden m.fl.
Varighed: 66 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Buena Viasta Home Entertainment
Udgivet: 23. maj 2006
Anmeldt af: Jann Kalf & Ruth Blichfeldt
 
 
Vaks på eventyr er fortsættelsen af den fortryllende Disneyfilm Lady og Vagabonden fra 1955. Her drejer det sig så om deres afkom, især om Vaks. Han er sin fars udtrykte billede og ønsker at være vild og sej.

Derfor bryder han ud af familiens trygge rammer og forsøger at blive baggårdshund sammen med en hel bunke vilde køtere.

Vaks på eventyr er produceret i 1998, men den velkendte streg er bevaret, og gud ske lov for det. Det er en rørende og munter historie om de store sociale værdier her i livet, så som sammenhold, venskab og naturligvis kærlighed. Helt i Disneys ånd.

V har været to anmeldere på denne filmperle, fordi vi (læs jeg) ikke ville afgive den til anden side. Så traditionen tro, når disse dilemmaer melder sig, inviterer jeg anden part i sagen til god middag og film.

Denne gang var vi enige, og der bestemt en scene, vi i den grad begge latrede over. Det er en scene, som får vores lattermuskler til at vibrere. Nemlig scenen, der er en parodi på bag Tonys restaurant. I ved, den verdensberømte scene, hvor Lady og Vagabonden spiser spaghetti og kødboller. Jeg knækker sammen hver gang af ukontrolleret grin og fnis, når jeg ser dette optrin, og den er derfor dømt til at være "jeg vil gerne være i bedre humør scene", når jeg er lidt trist og opgivende. Det er guld værd. Altså scenen, ikke min reaktion.

Det, der ikke giver det sidste klaptræ, er de evindelige sange, som hele tiden popper op. Det er fuldstændigt ulideligt.

Men alt i alt er det et værdig efterfølger for den oprindelige Lady og Vagabonden. Smæk fødderne op og luk af for de åndssvage sange.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
RadonHuset
© 2005-2017