Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 100
Kys mig, for fanden (2013)
 
 
  Genre: Drama
Instruktør: Stian Kristiansen
Medvirkende: Eili Harboe, Øyvind Larsen Runestad, Kristoffer Joner m.fl.
Varighed: 90 minutter
  Originalsprog: Norsk
Distributør: Another World Entertainment
Udgivet: 20. august 2015
Anmeldt af: Olivia
 
 
Kender du følelsen, når du går op i noget, men der pludselig sker det, at du bliver forelsket? Og ville du vælge interessen, personen eller begge dele?

Tale (Eili Harboe) er en 17-årig norsk pige. Hendes et og alt er at spille teater. Hun går i en teatergruppe med sine bedste venner. Men en dag, da hun møder fotografen Jacob, som fortæller hende om dramtatikeren Jon Fosse, bliver hun interesseret.

Hun foreslår gruppen, at spille stykket ”Efterårsdrømme” i stedet for deres børnerevyer. De synes alle det lyder spændende, men de mangler en erfaren skuespiller.

Tilfældigvis er skuespilleren Lars Nykvist i byen. Tale får han overtalt til at hjælpe, men da de har deres første øvetime, fortæller Lars, at de skal have en ny drengeskuespiller.

Desværre vælger han den mest irriterende og idiotiske dreng i hele Tales verden. Vegard (Øyvind Larsen Runestad) er en fodboldnørd, arrogant og ondsindet. Men Tale finder snart ud af, at hun nærer stærke følelser for denne torsk af en dreng ...

Ja, kærlighed kan være svær. Først elsker du en, og det næste øjeblik er du så forelsket i en anden, at du ikke kan gøre andet end at slå op med din kæreste og vælge den anden person.

Mange af os har sikkert prøvet det før, og er blevet kaldt player, og en masse andre ting. Men hvis du ligesom Vegard og Tale finder hinanden, så er det altså slet ikke en slem ting, at blive kaldt player i et stykke tid.

I teenageårene sker der så meget, at det kan være svært at følge med. Derfor må man bare holde ud!

Jeg synes, Kys mig, for fanden (Kyss meg for faen i helvete) har en god pointe, og at den passer perfekt ind i mit eget liv lige nu. Jeg kender de følelser både Tale og Vegard har.

Men filmen viser også, at hvis der er noget, du virkelig brænder for, for eksempel teater, så må du kunne holde til pres en gang i mellem.

Filmen kan måske godt være en lille smule svær at forstå, men man finder hurtigt vej rundt i den. Jeg så den to gange, for at være sikker på at jeg fik fat i det hele. Og den var altså lige god hver gang.

Helt sikkert en stor anbefaling herfra.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Akupunktur og massage
© 2005-2017