Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 40
Kvindefængslet i bambushelvedet (1973)
 
 
  Genre: Sexploitation
Instruktør: Chih-Hung Kuei
Medvirkende: Birte Tove, Terry Liu, Lieh Lo m.fl.
Varighed: 107 minutter
  Originalsprog: Kantonesisk
Distributør: Another World Entertainment
Udgivet: 9. juni 2009
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Jennifer (Birte Tove) er en ung sygeplejerske udstationeret i Japan. Under en voldsom razzia, hvor japanske soldater leder efter en nedskudt amerikansk soldat, bliver sygeplejerskerne taget til fange og sendt til den 13. kvindelige koncentrationslejr.

Det er ikke et eksotisk paradis, de unge og kønne kvinder ankommer til. Mord, afstraffelse, tortur og daglige ydmygelser står på dagsordenen, især anført af den sadistiske sikkerhedschef Mako (Terry Liu). Kvinderne bliver også brugt som belønning til den kejserlige hærs helte og skal stå til rådighed for deres lyster.

Jennifer er lidt af en oprører og finder sig ikke i hvad som helst. Hun er ikke bleg for at slå igen og bliver snart en slags leder for kvinderne. Deres eneste måde at overleve på, er at flygte og snart udtænker de en flugtplan.

Kvindefængslet i bambushelvedet (Nu ji zhong ying) er en hård film med visse . Der er lidt bare bryster, men bestemt ikke noget, man tager anstød af. Derimod er voldsscenerne og torturscenerne ganske gode og yderst voldsomme - især set med 1973 øjne.

Ydermere klæder det filmen, at den rent faktisk har en handling og et plot, der hænger godt sammen. Måske lidt søgt, men ...

Billed og lyd er som altid med AWE's udgivelser i top, og naturligvis er det ucensurerede version.

Danske Birte Tove var i 70'erne var en populær skuespiller i blandt andet den søde sengekantsfilm Mazurka på sengekanten og Piger i trøjen. Derudover har hun medvirket i Lars von Triers populære tv-serie Riget. Hun rejste til Hong Kong, hvor hun indspillede tre film for Shaw Brothers studier og blev en feteret superstjerne.

Birte Toves præstation i Kvindefængslet i bambushelvedet er ikke helt på toppen. Hun virker en anelse gumpetung i det, men hun er en køn og flot pige, der er værd at skue. Så det opvejer lidt det gumpetunge.

Og jeg må lige nævne noget, der fik mig til at trække på smilebåndet. De japanske soldaters underbukser. Hold da op for en turn off - det er mellemstore gammeldags "blebukser" a la sumobryderes. Men morsomt er det.

Men alt i alt er Kvindefængslet fra bambushelvedet en rimelig god actionfilm med kønne piger og brutale scener.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Akupunktur og massage
© 2005-2017