Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 971
King of the Ants (2003)
 
 
  Genre: Thriller
Instruktør: Stuart Gordon
Medvirkende: Chris L. McKenna, George Wendt, David Baldwin m.fl.
Varighed: 102 minuttter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Paramount
Udgivet: 2004
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Sean Crawley (Chris L. McKenna) er en ung mand, med en enkelt livsfilosofi: Man skal kunne klare sig selv. Det gør han så, ved at tage småjobs som bl.a. maler. En dag møder han Duke (George Wendt), som skaffer ham et job for en entreprenør. Han skal blot udspionere en rådhusrevisor. Det er der ingen ben i, men han får yderligere en opgave - at slå omtalte revisor ihjel.

Herefter skal intet røbes. Det første kvarter var gabende kedelig, måske mere fordi jeg ud af titlen King of the Ants troede, det handlede om muterede insekter, men så udviklede filmen og historien sig til en gang kvalmende vold. Vold for voldens skyld. Jeg vil ærligt indrømme, at jeg ikke kunne få øjnene fra skærmen, men måtte dog holde nogle pauser undervejs, og jeg er ellers ikke sart eller fintfølende.

Der er bestemt ikke en film, for folk med sarte nerver. Holdet bag speciel effects har virkelig været på arbejde, for det er fantastiske maskeringer, de har udrettet. Utrolig realistiske og ulækre. Men hvad instruktøren egentlig har villet fortælle med denne historie, står hen i det uvisse.

Men hvis man har stærke nerver og kan klare en times tid med kvalificeret vold, er den absolut værd at se.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Akupunktur og massage
© 2005-2017