Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 37
Kim Possible - Skurkefilerne (2005)
 
 
  Genre: Animation
Instruktør: -
Medvirkende: Kim Possible, Ron Stoppable m.fl.
Varighed: 73 minuttter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Buena Vista Home Entertainment
Udgivet: 25. januar 2006
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Kim Possible er en ganske almindelig teenage pige ... og dog. Hun kan forvandles til super hemmelig agent og drager ud for at redde verdenen fra diverse katastrofer og sammensværgelser.

I Skurkefilerne er Kim Possible på tre forskellige missioner. Den frygtede Dr. Draken planlægger at overtage verden, og så må Kim af sted sammen med sin gode ven Ron Stoppeable. Samtidig med at Kim skal redde verdenen, forsøger hun også at få en date med sin drømmefyr.

Kim Possible er i den grad kønsrelateret. Pigerne fremstilles som seje tøser, der kan alt, mens hankønsvæsnerne i den grad tones ned til nogle "hængehoveder", der blot følger trop.

Det er action fra start til slut, og man kan vel kalde Kim Possible for Barbies modstykke, men det er vist kun piger, der gider se filmen. Mit "lånebarn" Aleksander på syv, kender Kim Possible fra Disney Channel, og han ville i hvert fald ikke være med på en kigger.

Jeg blev vanvittig irriteret dels over baggrundsmusikken, der tonser derudad, dels over de danske stemmer. De skurrer alt for meget i mine ører, ikke fordi der er noget galt med lyden, de skurrer bare. Jeg bryder mig heller ikke om stregen, men det er vel en smagssag. Jeg er til den gode gammeldags streg.

Der er lagt op til endnu flere Kim Possible DVD-film, og det skal da nok blive en landeplage blandt "seje" pigebørn. Drengene vil falde fra efter min mening.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Akupunktur og massage
© 2005-2017