Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 37
Kim Possible - De hemmelige filer (2005)
 
 
  Genre: Animation
Instruktør: -
Medvirkende: Kim Possible, Ron Stoppable m.fl.
Varighed: 67 minuttter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Buena Vista Home Entertainment
Udgivet: 25. januar 2006
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Kim Possible er en ganske almindelig teenage pige ... og dog. Hun kan forvandles til super hemmelig agent og drager ud for at redde verdenen fra diverse katastrofer og sammensværgelser.

I De hemmelige filer vil Dr. Drakken endnu engang forsøge at overtage verdensherredømmet sammen med DNAmy, hybridmonstre og robotter. Så må Kim Possible og hendes gode ven Ron Stoppable endnu engang træde i karakter og redde verdenen.

Det er action, som nok mest henvender sig til pigebørn. De hemmelige filer irriterede mig ikke så meget, som Kim Possible - Skurkefilerne, eller også er jeg blevet mere hærdet. Men igen ... baggrundsmusikken er ulidelig.

Igen fremstilles pigerne som dem, der handler og reagerer, mens drengene bare gør, som der bliver sagt. Det er udmærket, at der skabes et helteunivers for pigebørn, hvor det er helt okay at være den yderst aktive og konfliktløsende. Gode ting, der så at sige luskes ind i børnenes underbevidsthed.

Men som voksen (med et barnligt sind) vil jeg helst være foruden Kim Possible. Men det er bare min helt personlige mening.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Alt om det at være katteejet
© 2005-2017