Forside
Forside
Shenmen - akupunktur med hjertet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 256
Kidnapped (2011)
 
 
  Genre: Thriller
Instruktør: Miguel Ángel Vivas
Medvirkende: Fernando Cayo, Manuela Vellés, Ana Wagener m.fl.
Varighed: 82 minutter
  Originalsprog: Spansk
Distributør: Another World Entertainment
Udgivet: 28. august 2014
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Jaime (Fernando Cayo), hans hustru Marta (Ana Wagener) og deres 18-årige datter Isa (Manuela Vellés) er lige flyttet til deres drømmebolig i Madrid.

Kvinderne går i flytterodet. Jaime er lige kommet hjem fra arbejde. Marta forsøger at organisere logistikken med flyttemændene, samtidig med at hun skændes med Isa.

Isa vil på date med sin kæreste César (Xoel Yáñez). ´Men det huer ikke Marta, da hun synes, de tre skal fejre indflytningen med god mad og champagne.

Pludselig bliver "idyllen" brudt, da tre maskerede mænd bryder ind i huset og overfalder familien. De er ude efter deres kreditkort og vil tvinge Jaime til at køre rundt til pengeautomater og hæve maximumbeløbet på kortene.

Sammen med bandens leder, kører Jaime nu rundt i Madrid. Imens er Marta og Isa tilbage i huset med de to andre bandemedlemmer. Situationen bliver mere og mere kaotisk og panisk ...

Kidnapped (Secuestrados) er en fin thriller, der bevarer intensiteten og spændingen lige til det allersidste. Karakterne er gode, og selvom kvindernes hysteri når uanede højder, virker det realistisk og troværdigt.

Selve historien er god, selvom jeg lige måtte se start og slutning igen, da jeg ikke kunne få det til at hænge sammen. Her vil jeg lige sige, at man skal have fokus på fra starten.

Spanske film er absolut ikke mainstream og man kan aldrig forvente nogle happy endings eller den store retfærdighed. De går gerne til grænsen og helst lidt over. Dette gør sig også gældende for Kidnapped
.
I rollen som Jamie, ses Fernando Cayo, og han er en fantastisk skuespiller. Han kendes blandt andet fra Huden jeg bor i (La piel que habito) og gyserklassikeren Børnehjemmet (El orfanato).

Har man mod på at se andre spanske film, kan King of the Hill (El Rey de la Montaña), [REC]3 og Intacto helt klart anbefales.

Kidnapped er ikke for sarte sjæle eller hvis man er skrækslagen overfor at blive udsat for hjemmerøveri. Her vil Kidnapped virkelig give ekstra næring til frygten og sætte endnu mere gang i adrenalinen.

Så har man lyst til en god, intens og spændende thriller, er det bestemt Kidnapped, man skal hygge sig med. Og lad være med at lytte efter fremmede fodtrin udenfor.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
RadonHuset
© 2005-2017