Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 100
Kickin' it old Skool (2007)
 
 
  Genre: Komedie
Instruktør: Harvey Glazer
Medvirkende: Jamie Kennedy, Alexander Calvert, Maria Menounas m.fl.
Varighed: 108 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Nordisk Film
Udgivet: 22. april 2008
Anmeldt af: Julie Vistisen
 
 
Justin (Alexander Calvert) og The Funky Fresh Boyz breaker sig igennem skolens talentshow, men da Justin forsøger sig med en baglæns salto går det galt og han lander på hovedet.

Dette resulterer i at den 12-årige Justin kommer i koma, og da han 20 år senere vågner op i 2006, er alt anderledes. Hans hjertes udkårne Jen (Maria Menounos) skal giftes med hans gamle ærkefjende Biff, og de gamle medlemmer af The Funky Fresh Boyz er blevet familiefædre.

Ikke nok med dette er Justins forældre i økonomisk krise på grund af alle de hospitalsregninger, så Justin (Jamie Kennedy) vil betale dem tilbage ved at vinde en dansekonkurrence. Men hvordan skal han samle Funky Fresh Boyz igen? Og sidst men ikke mindst hvordan skal han få Jen tilbage ...?

Allerede i starten bliver der lagt op til rigtig amerikansk lavbudgets film med uendelig plat humor. Og man må sige at den fortsætter rigtig godt, der går ikke mange minutter, før man lige må trække mere eller mindre på smilebåndet. Den fortsætter ud ad den retning i lige linje. En rigtig humørbombe af en film, både på grund af alle de ting de laver, men man får så sandelig også sine doser af 80'er slang. Man bliver næsten pinlig berørt på skuespillernes vegne nogle gange.

De har virkelig fundet nogle sjove skuespillere, de fire Funky Fresh Boyz er rigtig humoristiske både som voksne og som gamle. Rollerne bliver sjovere jo længere hen man kommer i filmen, og der sker hele tiden noget nyt.

Det er en rigtig hyggefilm, som man ikke skal lægge de store tanker i. Man skal bare kunne grine over alt den syge humor der optræder i den. Man kommer helt i godt humør af at se den.

Det er en rigtig sjov film som man bestemt ikke spilder tiden med at se. Hvis man er til American Pie går man helt sikkert ikke forkert i byen med den her.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
RadonHuset
© 2005-2017