Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 971
Kærester (2005)
 
 
  Genre: Komedie
Instruktør: Ben Younger
Medvirkende: Meryl Streep, Uma Thurman, Bryan Greenberg m.fl.
Varighed: 101 minuttter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Nordisk Film
Udgivet: 5. september 2006
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Liza Metzger (Meryl Streep) er psykolog, og hun forsøger efter bedste evne at hjælpe en af sine klienter, Rafi (UmaThurman) gennem en skilsmisse. Og som lyn fra en klar himmel, møder Rafi MANDEN, der kan gøre hende lykkelig.

Manden er David (Bryan Greenberg), og de to begynder at se mere og mere til hinanden, plus de har et hedt og dampende erotisk forhold. Dette bliver ivrigt debatteret mellem psykologen og Rafi.

Der er dog nogle små problemer. Rafi er 37 år, og David er blot 23 år. Under en af psykolog seancerne går det op for Liza, at MANDEN i Rafis liv, er Lizas søn. Og hvor fedt er det blandt andet at få at vide, at ens søn har en så bedårende penis, at elskerinden har lyst til at hækle en hue til den?

Kærester kunne være morsom. Bevares, der er da nogle sjove elementer i, men ... GAB. I og med at det er stjerneskuespillere der er med, kunne instruktøren godt have benyttet deres talenter langt bedre.

Historien går i tomgang gang på gang, og det er dræbende for en komedie. Jeg blev skuffet, for historien er som sådan god nok, der mangler bare meget mere lun humor.

De to klaptræer gives trods alt for de humoristiske indslag, de kejtede situationer og samspillet mellem Meryl Streep, Uma Thurman og Bryan Greenberg. Sidstnævnte er et godt hug, men han ligner altså ikke en 23-årig, hvilket gør filmen lidt mere utroværdig. Og inden jeg bombarderes med mails, om hvor gammel han er, kan jeg oplyse om, at han er 28 år, men ser en hel del ældre ud.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
RadonHuset
© 2005-2017