Forside
Forside
Shenmen - akupunktur med hjertet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 20
Justin Bieber's Believe (2012)
 
 
  Genre: Dokumentar
Instruktør: Jon M. Chu
Medvirkende: Justin Bieber, Jon M. Chu m.fl.
Varighed: 88 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Nordisk Film
Udgivet: 24. april 2014
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Justin Bieber's Believe er optaget på hans verdensturne i 2012. 131.013 kilometer, 15.720 medarbejdere, 2.354.338 solgte billeter, 4.524 kostumeskift gennem 156 opslidende koncerter.

Indimellem de spetakulære sceneshows fra koncerterne, vises også interviews med de implicerede, fans, danserne, producerne og mor. Nå ja, og naturligvis Justin Bieber himself.

Justin Bieber fremstår som en charmerende, lidt troskyldig og yderst sympatisk, ung mand, der blot vil leve sine musikdrømme ud. En lidt forvokset dreng, der er fantastisk ambitiøs og perfektionistisk.

Justin Bieber's Believe kommer ikke ind på skandalerne, man har kunnet læse om i diverse aviser og blade. Tværtimod fortæller filmen også om hans rørende møde med den lille, døende Avalanna, der var hans største fan. Ikke et øje er tørt.

Musikken vil jeg ikke komme ind på, da det ikke lige er mit gebet. Men jeg kan sagtens forstå, at unge pige falder i svime over Justin Bieber.

Han er en pæn dukkedreng. Hans shows er flotte og veludførte, og musikken følger vel tidens poptrends.

Coveret lover hele sandheden. Men det er vist en sandhed med modifikationer.

Filmen er nemlig ikke dybdeborende eller giver et nuanceret billede af den unge mand, der er gået fra at være en ukendt YouTube-sanger til popstjerne. Man kommer slet ikke ind under huden på ham.

Det er synd, for det er måske en spændende historie, han rummer. Den kommer bare ikke til udtryk i denne dokumentar. Jeg ville have ønsket at få meget mere at vide om ham og måske også bedre forstå hans drømme og musik.

Ekstramaterialet byder på seks slettede og udvidede scener - ellers intet. I det hele taget er Justin Bieber's Believe en meget intetsigende og kedelig dokumentar om en 20-årig knægt, der efter min mening bare bliver kørt rundt i manegen af pengegriske producere.

Jeg håber bare for den unge Justin, at han ikke er på vej til evigt medlemsskab af Club 27, hvor han kan jamme med blandt andre Jim Morrison, Janis Joplin, Kurt Cobain og Amy Winehouse. Dette kunne på den anden side blive en helt anderledes og spændende dokumentar.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Akupunktur og massage
© 2005-2017