Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 37
Jungledyret Hugo 1 (1996)
 
 
  Genre: Animation
Instruktør: Stefan Fjeldmark
Medvirkende: Hugo, Rita, Conrad m.fl.
Varighed: 71 minuttter
  Originalsprog: Dansk
Distributør: Nordisk Film
Udgivet: 2005
Anmeldt af: Aleksander 6 år og mor Charlotte
 
 
Det lille charmerende jungledyr Hugo bliver kidnappet af skuespilleren Izabella, der vil bruge ham i sin næste storfilm "Skønheden og Kæledyret". Det lykkes for Hugo at komme fri, og så går det ellers derud af i ren eventyrstil. Hugo kommer til København, hvor han møder Rita, der hjælper ham, så alt kan ende lykkeligt igen.

Min kyndige børnefilmsanmelder Aleksander på seks år, syntes filmen var sjov, dels fordi Izabella har en morsom måde at rive sig i håret på, dels at Hugo og Rita er yderst snarrådige og superhurtige til at slippe væk fra vagthunde. Desuden syntes Aleksander, at Rita er en rigtig god ven at have, når man som Hugo er ny i storbyen. Og her fik mor og søn en god snak om venskab, skulle jeg hilse at sige.

Genkendelsens glæder kendte ingen grænser, når sangen "Vullevap" synges. Det er en ren ørebasker. Mor Charlottes mening om Hugo 1 er, at det er en rigtig kvalitetsfilm, der også kan ses af de voksne uden at de får fnidder af lyde og billeder. Den er "rolig" uden at være kedelig.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Akupunktur og massage
© 2005-2017