Forside
Forside
Shenmen - akupunktur med hjertet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 78
Jeff Dunham: Minding the Monsters (2012)
 
 
  Genre: Stand-up
Instruktør: Jeff Dunham
Medvirkende: Jeff Dunham, Walter, Bubba J m.fl.
Varighed: 80 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Playground Music Scandinavia
Udgivet: 22. oktober 2012
Anmeldt af: Katja Tinmark
 
 
Jeff Dunham, der i dag har rundet de 50 år, lever af sine evner som bugtaler og stand-up komiker. Han har optrådt siden teenageårene og er en mere end habil ventrilokvist.

Evnerne har da også gjort Jeff Dunham til af de mest populære stand-up komikere. Ikke kun i hjemlandet USA, men også i resten af verden. Ligeledes kan Dunham leve mere end komfortabelt af sine optrædener.

En række dvd-udgivelser af hans shows har været medvirkende til at øge kendskabet til Jeff Dunham. Ligeledes er komikeren populær på YouTube, hvor blot et af hans numre er set af flere end 150 millioner mennesker verden over.

Minding the Monsters er det seneste show fra Jeff Dunham, der er udgivet på dvd. Og som med flere af de tidligere shows, er der et tema. Temaet er i denne omgang gys, hvor scenen er opbygget nærmest som et hjemsøgt hus.

Med sig på scenen har Dunham en række af sine kendinge. Blandt andre Walter, Bubba J og Achmed the Dead Terrorist. Så har man allerede tidligere stiftet bekendtskab med den amerikanske bugtaler, burde man føle sig på hjemmebane.

Til gengæld vil du se de forskellige dukker, Dunham gør brug af, som du aldrig har set dem før. For eksempel er Walter blevet til Frankenstein alter egoet Crankenstein, mens Bubba J giver i bedste Dracula-stil.

Jokes og samspil mellem Dunham og hans dukker er dog det velkendte. Det betyder, at showet bestemt ikke er for sarte sjæle. De forskellige dukker får således lov til at være mere end almindeligt vulgære, småracistiske og fordomsfyldte.

Er man typen, der kan grine af sig selv, kan man uden tvivl også grine af Jef Dunham og hans "venner" på scenen. Og dermed vil man ikke gå helt galt i byen med Jeff Dunham: Minding the Monsters.

Ud over de 80 minutter showet varer, er der temmelig meget ekstramateriale på dvd-udgivelsen. I alt 63 minutter ekstra, som blandt andet omfatter kommentarspor.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
RadonHuset
© 2005-2017