Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 971
Jackie, Ethel and Joan Kennedy (2001)
 
 
  Genre: Drama
Instruktør: Larry Shaw
Medvirkende: Lauren Holly, Jill Hennessy, Leslie Stefanson m.fl.
Varighed: 165 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: On-Air Video
Udgivet: 3. juli 2008
Anmeldt af: Julie Vistisen
 
 
Manden er i søgelyset og bagved står den stolte hustru, denne gang er det omvendt. Kennedy-kvinderne er blevet trykket ud fra skyggen, i et sandt mesterværk af et autentisk drama.

Jackie, Ethel and Joan Kennedy er i to dele, hvor den i første del starter i november 1960. Her vinder John F. Kennedy den sidste stat og bliver udnævnt til præsident. Her følger vi mest John Kennedys kone, Jackie (Jill Hennessy), der konstant kæmper med at skulle forsvare sin mands handlinger.

Ægteskabet ligger i ruiner og skilsmisse er ikke en mulighed, så Jackie må tolere sin mands mange elskerinder indtil hans død. Her slutter den første del af historien om de misundelsesværdige Kennedy-kvinder.

I den anden del er det Ted og Bobby Kennedys kvinder og livshistorier, vi hører om. Her ser vi hvordan deres politiske karriere kommer næsten til tops, men falder ned igen med et brag. Bobby bliver ligesom sin bror udsat for et attentat, og mister livet. De sidste af de forbandede familiemedlemmer er Joan og Ted.

Teds elskere ser og hører man ikke så meget til, så de lever et lidt mere stille liv både politisk og privat. Her er den helt store krise, da Joan (Leslie Stefanson) ikke kan klare presset som hustru, mor og offentlig kendt person.

Jackie, Ethel and Joan Kennedy (Kennedy Wives) indeholder rigtig mange gode aspekter, og fanger en fra første øjeblik. Den er spændende og man bliver virkelig interesseret i de tre kvinders historie og liv.

Historien virker meget overbevisende og man får et rigtig godt indblik i Kennedy-familiens ellers skjulte sider. Den sætter også spørgsmålstegn ved nogle af de situationer, der har været omkring familien. F.eks. Marilyn Monroes død. Det er indirekte, men det sætter virkelig nogle tanker i gang.

Et uforglemmeligt drama, der indeholder både blod, spænding og tårer. Man skal bestemt ikke gå forbi dette mesterværk, uden at sætte den i afspilleren. Jeg kan med glæde anbefale den.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Alt om det at være katteejet
© 2005-2017