Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 971
Iron Maze (1991)
 
 
  Genre: Drama
Instruktør: Hiroaki Yoshida
Medvirkende: Bridget Fonda, Jeff Fahey, Hiroaki Murakami m.fl.
Varighed: 100 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: On-Air Video
Udgivet: 2. juli 2009
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Den stenrige japanske forretningsmand Junichi Sugita (Hiroaki Murakami) og hans amerikanske hustru Chris (Bridget Fonda) har købt et nedlagt stålvalseværk i den lille by Corinth i Pennsylvania.

Sugitas planer er at nedrive værket og i stedet opføre en forlystelsespark. Dette huer ikke byens indbyggere, da de har set frem til at værket vil blive sat i drift igen og derved sikre arbejdspladser og opblomstring i byen.

Et par dage efter ægteparret er ankommet til Corinth, findes Sugita hårdt kvæstet på værket. Det varer ikke længe, før en tidligere stålvalsearbejder, Barry (Jeff Fahey), melder sig og tilstår, at han er ansvarlig for Sugitas død. Men det er ikke hele sandheden, må politiet erfare. De skal afdække mange lag løgne, intriger og hemmeligheder, før de endelig kommer frem til, hvad der egentlig skete og hvorfor ...

Plottet i Iron Maze er okay, omend lidt langsommelig i optrækket. Men alligevel kan man som tilskuer ikke lade være med at blive hængende, da nysgerrigheden sejrer. Man bliver selv interesseret i at komme frem til sandheden.

Der er lidt uopklarede huller og løse tråde, der ikke bliver spundet sammen. Desværre. Karaktererne kommer ikke helt i dybden. Dog skal Jeff Fahey fremhæves, da han yder sin karakter fuld troværdighed og styrke.

Bridget Fonda virker lidt for anonym og tilbagestående i sin karakter som Chris. Der kunne godt have været meget kraft i hendes karakter.

Men alt i alt en okay film til en døsig sommerdag, hvor man bare skal underholdes.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
RadonHuset
© 2005-2017