Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 971
In the Land of Women (2007)
 
 
  Genre: Drama
Instruktør: Jon Kasdan
Medvirkende: Meg Ryan, Adam Brody, Kristen Stewart m.fl.
Varighed: 95 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Nordisk Film
Udgivet: 24. juni 2008
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Den unge Carter (Adam Broby) lider af hjertesorger, da hans elskede, den feterede ungdomsskuespiller Sofia (Elena Anaya) har slået op med ham.

Eftersom Carter lever af at skrive bløde erotikhistorier til et magasin, beslutter han sig for at besøge sin svagelige mormor i Michigan, hvor han dels udover at skrive sine noveller, kan pleje sit sårede hjerte og dels kan passe sin mormor.

Carter tager således fra det hektiske L.A. til Michigan i håbet om at få fred og ro til selvrangsagelse og navlepilleri.

Overfor mormoderens hus bor familien Hardwicke, bestående af den hjemmegående husmor Sarah (Meg Ryan), teenageren Lucy (Kristen Stewart) og lillesøsteren Paige (Makenzie Vega).

Carter møder snart den lille familie, der også har deres at slås med. Sarah er i dyb personlig krise, Lucy er i den rebelske alder og Paige i den sårbare.

Carter bliver de tre kvinders fortrolige, og gennem sine samtaler med dem og hans mormor, begynder han at se livet på en helt ny måde ...

In the Land of Women er en sød og hjertevarm fortælling om kærlighedens mange små facetter. Det lyder banalt, men er det bestemt ikke. Filmen bæres oppe af skuespillernes troværdighed og især Meg Ryan og Adam Brody giver historien styrke og karakter.

In the Land of Women tager hul på nogle dystre problemstillinger og personlige kriser, og det fungerer fint uden at blive for tårevædet eller trist.

Jeg kan varmt anbefale In the Land of Women, hvis man er i humør til en smuk og kærlig fortælling om livets små og store trængsler.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Alt om det at være katteejet
© 2005-2017