Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 78
Inside Deep Throat (2005)
 
 
  Genre: Dokumentar
Instruktør: -
Medvirkende: Peter Bart, Larry Flint, Linda Lovelace, Bob Hope, Hugh Hefner m.fl.
Varighed: 92 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Nordisk Film
Udgivet: 11. juli 2006
Anmeldt af: Tommy Hansen
 
 
Inside Deep Throat er ikke en forsættelse af Deep Throat fra 1972. Det er en dokumentarfilm, der giver et glimrende tidsbillede af perioden fra 1972 til vore dage. Der skete en masse ting i 1972 - og en masse modreaktioner. Der var vildt gang i den.

Deep Throat kostede 25.000 dollar at indspille, og filmen har indbragt omkring 600 millioner dollar gennem årene. Det blev den første frække film, som "alle" måtte se. Altså i biograferne på hovedgaderne.

Det var også en af de første film, der beskæftigede sig med begrebet: "Kvindelig klitoris orgasme".

Men i 1972 var det Nixon, der sad ved roret. Under det uofficielle motto: "Moral er godt. Dobbeltmoral er dobbelt så godt". Nixon trak i snorene, og det endte med, at Deep Throat blev forbudt i 23 stater.

Harry, der spiller den mandlige hovedrolle, blev, som den første skuespiller nogensinde i USA, idømt en bøde på 250 dollar ... Og det var endda billigt sluppet. Kun fordi Nixon var snublet i Watergate, og Carter havde overtaget roret. Harry stod faktisk til 5 år bag tremmer!

Linda Lovelace, der spiller den kvindelige hovedrolle, og Harry fik et meget turbulent liv efter Deep Throat. Nixon var - og er - ikke den eneste, der mener, at: "Dobbeltmoral er dobbelt så godt".

Et yderst interessant tidsbillede, der kører helt op til nutiden, hvor porno bliver industrielt fremstillet. På samlebånd uden det mindste kunstneriske islæt. En spændende dokumentarfilm.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
RadonHuset
© 2005-2017