Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 256
Inbred (2011)
 
 
  Genre: Horror
Instruktør: Alex Chandon
Medvirkende: Jo Hartley, Seamus O'Neill, James Doherty m.fl.
Varighed: 94 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Another World Entertainment
Udgivet: 21. februar 2013
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Tim (James Burrows), Sam (Nadine Rose Mulkerrin), Zeb (Terry Haywood) og Dwight (Chris Waller) er fire såkaldte utilpassede teenagere med tung bagage i lasten.

De er med deres to socialpædagoger, Kate (Jo Hartley) og Jeff (James Doherty), på weekendtur i det nordlige England. Her skal de teamworke og vende det negative til det positive.

Målet er Ravenwoods Cottage i Mortlake, en af de ældste minebyer i England. Weekenden skal bruges til også at indgå i et statsligt serviceprojekt, hvilket betyder, at de skal finde kobberledninger og andet genbrugsmateriale i udrangerede togvogne.

Da de først ankommer til Ravenwoods Cottage viser det sig, at hytten mildest talt er ubrugelig som opholdssted, men ved fælles hjælp får de muget lidt ud. Senere på aftenen tager de ned på den lokale pub, The Dirty Hole, hvor de møder de lokale indbyggere og kroværten Jim (Seamus O'Neill).

De lokale virker ikke særlig venlige. Men kroværten er ganske jovial og en flink mand, og gruppen får en relativt god aften.

Men der er et eller andet galt med de lokale, hvilket gruppen hurtigt finder ud af næste dag. Nu drejer det sig om sammenhold, samarbejde og tillid, hvis de skal overleve. For de lokale har en bizar form for underholdning ...

Okay, Inbred er skåret over samme læst som så mange andre gysere: En flok mennesker på udflugt, en øde hytte og skovtosserne dukker op. Men ... Inbred er en af de bedre slags med samme tematik.

Den er blodig, fantasifuld og har en god humor hele vejen igennem. De lokale indbyggere er pragtfulde og giver den fuld gas hele filmen igennem.

De fire, utilpassede teenagere er lige så stereotype som de skal være. Der er den stille pige, den fanden-i-voldske fyr, den lidt nørdede og den lidt halvdumme.

Selv pædagogerne er stereotype. Der er den typiske pædagog med alle de rigtige ord og den positive indstilling. Den anden er mere indstillet på at lade de unge følge deres egne instinkter og meninger.

Inbred er en god horror, der også kan tåle et gensyn. Så kan man nok også bedre fordybe sig i "skovtossernes" deformiteter og nyde deres shows. Jeg, der engang i tidernes morgen var landbrugselev, ved nu, hvad en møgspreder også kan bruges til.

Så hvis man gerne vil se en god horror, så er Inbred en god ide at fodre afspilleren med. Der er blod, splat, underfundige aflivningsmetoder og god humor.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Akupunktur og massage
© 2005-2017