Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 971
If Only (2004)
 
 
  Genre: Drama
Instruktør: Gil Junger
Medvirkende: Jennifer Love Hewitt, Paul Nicholls m.fl.
Varighed: 92 minuttter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Nordisk Film
Udgivet: 11. juli 2006
Anmeldt af: Katja Tinmark
 
 
Ian (Paul Nicholls) og Samantha (Jennifer Love Hewitt) elsker hinanden højt. Den ene mere end den anden. Ian er ikke et dumt svin, han er bare realist og har Samantha som høj anden prioritet. Samantha er romantiker, og har Ian som høj første prioritet.

En nat drømmer Ian, at han mister Samantha, og det går pludselig op for ham, hvor overfladisk og ligegyldigt, han behandler hende. Da drømmen langsomt bliver virkelighed dagen efter, vil han gøre alt, for at forhindre drømmen i at gå i opfyldelse.

Det er et smukt drama om livets svære valg. De to hovedrolleindehavere spiller overbevisende og troværdige, men især Jennifer Love Hewitt er vidunderlig og bærer hele filmen oppe.

Konceptet med at lege med skæbnen og om muligt ændre den, har altid fascineret mig, og det er forsøgt med mere eller mindre held i andre film, men her lykkes det fint. Det virker ikke så overnaturligt og mystisk.

Kærlighed er en underlig størrelse, især når den ene part i forholdet elsker den anden højere. Denne problematik fremstilles rigtig godt i If Only og giver stof til eftertanke. Der er nok en del par, der kigger deres parforhold efter i sømmene efter at have set dette dejlige drama.

If Only er en lun film om kærlighed og prioriteter, jeg varmt kan anbefale.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Akupunktur og massage
© 2005-2017