Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 971
I could Never be Your Woman (2007)
 
 
  Genre: Romantisk komedie
Instruktør: Amy Heckerling
Medvirkende: Michelle Pfeiffer, Paul Rudd, Saoirse Ronan m.fl.
Varighed: 93 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Nordisk Film
Udgivet: 26. august 2008
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Rosie (Michelle Pfeiffer) er over de fyrre, enlig mor til teenageren Izzie (Saoirse Ronan) og tv-producer på soapoperaen Go Girl - en serie, ingen gider at se og som har meget dalende seertal.

Rosie beslutter sig for at der skal en ny aktør på banen, og valget falder på den unge stjerneskuespiller Adam (Paul Rudd). Han er ung, sexet, charmerende og bare lige til at knuselske. Rosie falder for ham med et brag.

Men hun har svært ved at acceptere, at hun er over de fyrre og han er end ikke fyldt tredive. Det er meget svært for hende, hvor han derimod er hamrende ligeglad med aldersforskellen, bare kemien og følelserne er i orden.

Og det er de ...

Det er en lidt tyndbenet kærlighedskomedie, instruktøren bag Clueless, Amy Heckerling, har skruet sammen. Men trods det, er det en sød historie om den svære kærlighed, jalousi og en teenager, der selv er ved at opleve den første kærlighed.

Selv om Michelle Pfeiffer er fra årgang 1958, er hun stadig en yderst sexet, hed og vidunderlig kvinde, der kan sit håndværk til fulde. Den 11 år yngre Paul Rudd er en dejlig drengerøv med et fantastisk skælmsk blik i øjet. Og de klæder hinanden.

Det er de tre hovedrolleindehavere, Michelle Pfeiffer, Paul Rudd og ikke mindst Saoirse Ronan, der hiver I could Never be Your Woman hjem til tre klaptræer, for som nævnt er historien tyndbenet og forudsigelig.

Skal man hygge sig med en kærlighedskomedie i den meget lette ende af skalaen, er I could Never be Your Woman da absolut værd at se. Der er en del komiske indslag og en gang imellem er det bare rart at slappe af med noget uforpligtende.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Akupunktur og massage
© 2005-2017