Forside
Forside
Shenmen - akupunktur med hjertet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 971
Hostage (2005)
 
 
  Genre: Action
Instruktør: Florent Emilio Siri
Medvirkende: Bruce Willis, Ben Foster, Jimmy Bennett m.fl.
Varighed: 108 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Nordisk Film
Udgivet: 24. oktober 2005
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Jeff Talley (bruce Willis) er en hårdkogt og fremragende gidselforhandler i Los Angeles, indtil en gidselforhandling går gruelig galt.

Dette får konsekvenser for Talleys sjælefred, og han bliver politimester i en lille provinsflække, Bristo Camino, hvor den værste forbrydelse højst er en bulet kofanger. Hans kone og datter pendler frem og tilbage, og dette slider naturligvis på ægteskabet.

En dag bryder tre ungdomsforbrydere ind i en topsikret villa tilhørende en revisor og dennes to børn. Et gidselsdrama tager sin begyndelse, og Talley må nu træde i karakter, for det er ikke kun revisorfamiliens liv, der står på spil ...

Det er action fra start til slut. Så er det sagt. Den gode Willis er på banen igen og i topform. Endda med tårer i øjnene og en lille dirrende overlæbe. Han er en god skuespiller, og i Hostage viser han endnu engang formen og at han kan endnu, selvom han lige har rundet de 50 somre.

Plottet er set hundrede gange før, og trods lidt huller og lidt kiksere, er det fremragende og underholdende action. Selvfølgelig bærer Hostage præg af at være ærkeamerikansk, det kan vist ikke undgås, og visse optagelser virker nærmest latterlig bibelske, men pyt.

Er det action, man lige har lyst til at fornøje sig med, så er Hostage et absolut godt valg. Det er ikke action, det skorter på, og man er godt underholdt de 108 minutter, filmen varer.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
RadonHuset
© 2005-2017