Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 971
He Never Died (2015)
 
 
  Genre: Action
Instruktør: Jason Krawczyk
Medvirkende: Henry Rollins, Booboo Stewart, Jordan Todosey m.fl.
Varighed: 90 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Another World Entertainment
Udgivet: 18. februar 2016
Anmeldt af: Jann Kalf Larsen
 
 
Jack (Henry Rollins) lever et meget stille liv. Når han ikke sover eller ser tv, bliver det til nogle ture til det lokale spisested eller for at spille bingo. Ellers holder Jack sig for sig selv.

Eller næsten for sig selv. For af og til mødes han med Jeremy (Booboo Stewart), der er lægestuderende på det lokale hospital, for at købe blod. Med blodet og sit asociale liv forsøger Jack at undgå, at forfalde til kannibalisme.

Men Jacks rutiner bliver brudt. Ikke kun af ekskæresten, der fortæller, at han har en datter, Andrea (Jordan Todosey). En datter, der ønsker at møde sin far. Men også af mafiaen, der forsøger at finde Jeremy via Jack.

Jack går med til at møde sin datter og de går i gang med at lære hinanden at kende. Samtidig bliver et par mafia-gangstere mere end insisterende på, at Jack skal hjælpe dem med at finde den lægestuderende.

Det ender med, at Jack dræber den ene af gangsterne og æder ham. Nu er mafiaen for alvor ude efter Jack, der tilsyneladende kan modstå enhver form for vold og drabsforsøg. I stedet kidnapper mafiaen Andrea, for at forsøge at få Jack til at overgive sig.

Nu er det Jack, der tørster efter hævn. Og han allierer sig med en servitrice, der er lun på ham, men først efter at have lovet hende en million dollars for at hjælpe. Samtidig kommer det frem, at Jack faktisk er den bibelske person Kain, der soner for sit drab af broderen Abel gennem et evigt liv ...

He Never Died er lidt en blandet landhandel, der sætter sig mellem rigtig mange stole genremæssigt. Lidt af det okkulte, en god del horror, masser af action og såmænd også en del ganske komiske scener.

Dermed burde filmen appellere ganske bredt. Og trods jeg blankt må erkende, at det ikke just er den type film, jeg mest bekender mig til, formåede He Never Died alligevel at holde mig fænget gennem den fulde halvanden time, filmen varer.

Skuespillet er sådan set ok, men bestemt ikke noget, man falder i svime over. Ligeledes er lyd og billede godkendt. Det samme er historien, der både er forfattet og instrueret af Jason Krawczyk.

Alt i alt er He Never Died bestemt ikke en dårlig film. Men den væltede så¨heller ikke benene væk under denne anmelder, og derfor ender den samlede vurdering så heller ikke helt i top.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Alt om det at være katteejet
© 2005-2017