Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 256
Hellions (2015)
 
 
  Genre: Horror
Instruktør: Bruce McDonald
Medvirkende: Chloe Rose, Robert Patrick, Rossif Sutherland m.fl.
Varighed: 73 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Another World Entertainment
Udgivet: 15. oktober 2015
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Halloween nærmer sig. 17-årige Dora (Chloe Rose) er lidt skidt tilpas, så hun vil ikke med sin mor og lillebror ud at rasle.

Hun bliver endnu mere skidt tilpas efter en konsultation hos Dr. Henry (Rossif Sutherland). Han kan nemlig blot konstatere, at Dora er gravid på fjerde uge.

Nu vil hun hellere blive hjemme og samle mod til sig. Hun skal fortælle kæresten Jace (Luke Bilyk) om graviditeten og senere på aftenen også fortælle det til sin mor.

Hun er således alene hjemme Halloween, indtil de første udklædte unger banker på. Men det er ikke slik, de vil have. De vil have hendes ufødte barn ...

Mere kan der ikke skrives om Hellions. For der er ikke mere. Jeg havde 73 meget lange minutter med en middelmådig gyser, der ikke gav nogen mening overhovedet.

Desværre, for historien kunne have været god, hvis der havde været mere og bedre kød på. Selve billedsiden er fin med smukke, dystre mareridtssekvenser. Men det er bare ikke nok til at hive selve handlingen op på et acceptabelt niveau.

Skuespillet er hæderligt. Skuespillerne har bare ikke det bedste manuskript at arbejde ud fra.

Hellions fik ikke mig ud på kanten af sofaen. Tværtimod var jeg ved at falde i søvn flere gange undervejs. Og Hellions er allerede glemt igen og væk fra nethinden.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Alt om det at være katteejet
© 2005-2017