Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 256
Helldriver (2010)
 
 
  Genre: Horror
Instruktør: Yoshihiro Nishimura
Medvirkende: Yumiko Hara, Eihi Shiina, Kazuki Namioka m.fl.
Varighed: 118 minutter
  Originalsprog: Japansk
Distributør: Another World Entertainment
Udgivet: 13. marts 2012
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
En asteroide falder ned i Hokkaido og seks millioner mennesker bliver smittet af en virus. Denne virus gør, at de smittede bliver muteret til blodtørstige zombier med horn i panden.

Den eneste måde at slå dem ihjel på er at knække dette horn af. Men det kræver jo også at man kommer tæt - meget tæt - på deres tænder. Hornet er også eftertragtet grundet andre årsager. Det kan ryges som narkotika. Det har godt nok en kedelig bivirkning, men pyt.

Den japanske regering isolerer Hokkaido området i håb om at begrænse smitten, og det sidste håb slippes løs i det afspærrede område. Håbet hedder Kika (Yumiko Hara) og er en smuk ung android iklædt knæstrømper, kort nederdel og skjortebluse. Men hun er dødsensfarlig og kaster sig gladeligt og med stor entusiasme ind i kampen mod zombierne.

Helldriver (Nihon bundan: Heru doraibâ) er japansk splatter, når det er bedst. Det er vildt overdrevent og blodigt. Allerede efter et minut og 44 sekunder vidste jeg, at her ville jeg blive underholdt i stor stil.

Instruktøren Yoshihiro Nishimura er også manden bag blandt andre Vampire Girl vs. Frankenstein Girl, The Machine Girl og Tokyo Gore Police. Kan man lide disse film, vil man knuselske Helldriver.

Der er krydret godt op med ægte japansk langt-ude-humor. Blandt andet zombier med maskingeværer, en rygsøjle brugt som polestang, sauterede kakerlakker, kannibalisme og blod i tykke stråler. Derudover et fantastisk velvalgt soundtrack og flotte optagelser.

Man skal være glad for denne genre, og er man ekstrem blodfantast, japansk humorfetichist samt elsker kødstumper og pumpende blod i lange baner, tja, så er der ingen vej uden om Helldriver.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Akupunktur og massage
© 2005-2017