Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 971
Haywire (2011)
 
 
  Genre: Action
Instruktør: Steven Soderbergh
Medvirkende: Gina Carano, Ewan McGregor, Michael Douglas m.fl.
Varighed: 89 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Nordisk Film
Udgivet: 19. juni 2012
Anmeldt af: Jann Kalf Larsen
 
 
Mallory Kane (Gina Carano) er hemmelig agent, der påtager sig alverdens beskidte jobs mod betaling. Og selv om hun er ganske feminin af udseende, kan hun være en hårdtslående og dødelig modstander.

Men da hun efter en vellykket opgave i Spanien går med til at påtage sig en opgave i Irland, går det helt galt. Hun skal hænges op for et drab, hun ikke har begået. Og hun må dræbe sin kollega for at undslippe.

Mallory sætter sig for at rense sig selv og finde den eller de skyldige. Alle spor leder hurtigt hen på hendes chef og tidligere kæreste Kenneth (Ewan McGregor). Problemet er bare, at ingen tror hende - heller ikke myndighederne repræsenteret af CIA-agenten Coblenz (Michael Douglas)

Det lykkes for Mallory at komme hjem til USA, men er snart efter på flugt fra politi, CIA og egne kollegaer. Nu starter en sej kamp for at få hævn og renset sit navn, inden det er for sent ...

Er man til hemmelige agenter og masser af hårdtslående action, går man bestemt ikke helt galt i byen med Haywire. Men vær opmærksom på, at du skal holde tungen lige i munden og øjnene spærret op.

For persongalleriet er stort og handlingen tåler ikke mange øjeblikkes uopmærksomhed, da en del foregår i flash backs, uden man taber tråden. Skulle det endelig ske, at man alligevel taber tråden, så fortvivl ikke.

For Haywire kan sagtens bære et gensyn eller flere. Faktisk er der så mange detaljer, der nok først kommer til sin fulde ret ved andet gennemsyn, at et gensyn nærmest kan anbefales uanset hvad.

At filmen så tilmed byder på en overflod af store skuespillere, skader bestemt heller ikke. Særligt ikke, når de som i Haywire leverer solide præstationer.

Alt i alt en film, der bestemt kan anbefales fra denne anmelder. Jeg glæder mig allerede til et gensyn!
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Alt om det at være katteejet
© 2005-2017