Forside
Forside
Shenmen - akupunktur med hjertet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 971
Hands of Steel (1986)
 
 
  Genre: Action
Instruktør: Sergio Martino
Medvirkende: Daniel Greene, John Saxon, Janet Agren m.fl.
Varighed: 90 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Another World Entertainment
Udgivet: 15. februar 2011
Anmeldt af: Jann Kalf Larsen
 
 
Paco Queruak (Daniel Greene) er en cyborg - halvt menneske og halvt maskine. Og så er skabningen programmeret til at myrde en fremtrædende miljøaktivist.

Men et eller andet er åbenbart gået galt i programmeringen. Eller også har Paco fortsat en del menneskelighed i sig. I hvert fald slår han ikke sit offer ihjel.

Det passer bestemt ikke industrimagnaten Francis Turner (John Saxon), der har bestilt drabet. Turner pudser derfor en flok lejemordere på Paco, som må tage flugten og ender i Arizonas golde ørken.

Her finder han husly og forefaldende arbejde hos cafeejeren Linda (Janet Agren). Cafeen ligger dog også plads til armlægningskonkurrencer, og Paco bliver snart udfordret af en flok lokale ballademagere.

Samtidig begynder lejemorderne at få færten af Paco, så nu starter hans problemer for alvor. Og han skal ikke kun holde sig selv i live, men også Linda, der har forelsket sig i den muskelsvulmende cyborg.

Hands of Steel (Vendetta dal futuro) er ikke noget filmisk mesterværk. Det er bestemt heller ikke en film, der kræver den store fordybelse. Det er action fra start til slut. Råt for usødet.

Instruktøren, Sergio Martino, skjuler på ingen måde, at der er lånt fra højre og venstre i tilblivelsen af Hands of Steel. Terminator er en af de første film, man meget hurtigt bliver mindet om.

Det gør dog ikke filmen dårlig. Langt fra. For det er forrygende action og ofte i et hæsblæsende tempo. Men det store skuespil eller det dybe plot skal man altså ikke forvente.

Dermed er det for denne anmelder derfor en af den type film, der igen hurtigt bliver glemt. Men spilletiden på halvanden time synes dog langtfra som spildtid. Det er underholdningsværdien alt for høj til.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Akupunktur og massage
© 2005-2017