Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 256
Halloween (2007)
 
 
  Genre: Gyser
Instruktør: Rob Zombie
Medvirkende: Tyler Mane, Daeg Faerch, Malcom McDowell m.fl.
Varighed: 116 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Nordisk Film
Udgivet: 20. maj 2008
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
10-årige Michael Myers (Daeg Faerch) har en engels ansigt og med sit lange lyse hår fremstår han som den mest bedårende lille dreng. Han bor sammen med sin mor, sin stedfar og to søstre.

Men han har ikke en engels sind, og ved en Halloween skærer han halsen over på sin stedfar, søsteren bliver slagtet med 17 knivstik og hendes kæreste bliver banket ihjel med et baseballbat.

Lille Michael bliver dømt til psykiatisk forvaring under Dr. Samuel Loomis (Malcolm McDowell) opsyn. Som årene går bliver Michaels sind sortere og sortere, og til sidst holder han helt op med at tale. Det eneste, han går op i, er at lave masker. Han vil slet ikke vise sig uden en maske.

16 år senere får Michael (Tyler Mane) muligheden for at flygte fra anstalten, og han sætter nu kurs mod sin hjemby Haddonfield for at finde sin lillesøster. Samtidig nærmer Haloween sig.

Haloween er et remake af John Carpenters gyserklassiker Maskernes Nat fra 1978, og instruktøren Rob Zombie er sluppet rigtig godt fra det.

Rob Zombie, der har stået bag blandt andet House of 1000 Corpses og The Devil's Rejects, har puttet en masse små finesser og finurligheder ind i Haloween, så det er en gyser, der sagtens kan nydes igen.

Daeg Faerch er fantastisk i sin rolle som lille psykopat-Michael. En rigtig lille djævleunge. Den voksne Michael, Tyler Mane, giver også sin karakter god troværdighed, og det er en mand, man absolut ikke har lyst til at møde - overhovedet.

Halloween ligner noget, man har set mange gange før, og der er intet nyt i den. Men den er underholdende og absolut en af de bedre gysere.

Hvis man gerne vil underholdes med masser af blod og splat, så er Halloween et udmærket valg at hygge sig med.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Akupunktur og massage
© 2005-2017