Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 971
Hallam Foe (2007)
 
 
  Genre: Kærlighedsdrama
Instruktør: David Mackenzie
Medvirkende: Jamie Bell, Sophia Myles, Claire Forlani m.fl.
Varighed: 91 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Nordisk Film
Udgivet: 3. juni 2008
Anmeldt af: Julie Vistisen
 
 
Med en gammel rød læbestift og en sort eyeliner er den 17-årige, noget følelsesforvirrede teenager Hallam Foe (Jamie Bell) godt kørende. Fra sin hytte i træernes top og fra byens tage holder han øje med beboerne og deres færden.

Hallam mistænker sin stedmor (Claire Forlani) for at have dræbt hans rigtige mor og gør alt for, at hun skal tilstå mordet. Da Hallams søster Lucy (Lucy Holt) flytter hjemmefra, lægger stedmoden et pres på Hallam, og han bliver tvunget ud af huset.

Her tager han til London, hvor han både mangler penge og husly. Men så møder han den betagende Kate (Sophia Myles), der tilbyder han et job. Men dette er dog ikke nok for den unge Hallam Foe ...

Jamie Bell har virkeligt gjort et godt arbejde her som den unge forvirrede Hallam. Det tager ikke mange sekunder, før man får det første smil frem på læben på grund af Hallams klodsede og ubeskrivelige pinlige handlinger. Man bliver helt pinlig over Hallams handlinger, og føler virkelig med den stakkels dreng.

Må man sige at instruktøren David Mackenzie har skabt en helt unik kærlighedsfilm, som jeg aldrig har set magen til. Den har virkelig sin egen stil, hvilket er kommet til at fungere rigtig godt.

Lige efter jeg havde set Hallam Foe syntes jeg egentlig, den var rimelig underlig, men man skulle bare lige reflektere lidt over handlingen.

Vil man prøve noget nyt og anderledes indenfor kærlighedsdramaer, så er den perfekte kandidat Hallam Foe. Det er en film man sagtens kan se flere gange, den bliver i hvert fald ikke dårligere af det.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Alt om det at være katteejet
© 2005-2017