Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 256
Gun Woman (2013)
 
 
  Genre: Splatter
Instruktør: Kurando Mitsutake
Medvirkende: Asami, Kairi Narita, Noriaki Kamata m.fl.
Varighed: 83 minutter
  Originalsprog: Engelsk/japansk
Distributør: Another World Entertainment
Udgivet: 19. juni 2014
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
En lejemorder og dennes chauffør er på vej mod Las Vegas efter et veludført hit. De begynder at snakke om den mest episke hævn, der overgik den prominente japanske storkonglomerat Hamazakis søn.

Junior (Noriaki Kamata) var en passioneret sexgalning. Han yndede at voldtage, tortere, myrde og æde sine ofre. Han blev smidt ud af konglomeratet, ja, helt ud af Japan og hans vej gennem verden efterlod et blodigt spor indtil han havnede i USA.

Men forinden havde han muntret sig med en ypperlig kirurgs kone. Han dræbte konen og gjorde lægen til krøbling.

Denne læge svor hævn. Og det er denne hævn, der vil gå over i historien.

Junior var evigt beskyttet af en horde af livvagter. Umulig at komme ind på livet af. Umulig at få på skudhold. Men kirurgen - kaldet Mastermind (Kairi Narita) - udtænkte den ultimative plan.

Han køber en kvindelig misbruger, Mayumi (Asami), på det sorte marked. Giver hende en kold tyrker. Begynder at træne hende til at blive en dræbermaskine. Træner hende til det yderste. Og indvier hende i planen, der skal give ham hævn og retfærdighed.

Dette indebærer også kirurgiske indgreb ...

Instruktøren og forfatteren til Gun Woman (Nyotaiju Gun Woman), Kurando Mitsutake, er en spændende instruktør. Han står blandt andet bag sushi westernen Samurai Avenger the Blind Wolf. Han har udtænkt et fantastisk gennemtænkt plot og fået den lige i skabet.

Det femte klaptræ går udelukkende til Asami i rollen som Mayumi/Gun Woman. Hun er efterhånden et kultfænomen udi denne specielle genre og kendes fra blandt andre The Machine Girl og Robogeisha. Jeg er vild med den tøs.

Hun er intet mindre end fantastisk i denne rolle og giver alt, hvad hun har i sig. Hendes kropssprog, hendes øjne og hendes grynt fortæller alt. Hun behøver overhovedet ingen dialog og hun gør det fænomenalt.

Soundtracket er også værd at bemærke. Det passer perfekt til handlingen og virker på ingen måde forstyrrende eller irriterende - for den sags skyld.

Gun Woman er IKKE for sarte sjæle. Den er ultra blodig og barsk. Jeg måtte helt usædvanligt stoppe 10 minutter før slutningen. Der måtte jeg ligge sidde og sunde mig samt tage mig sammen til at se det sidste.

Der er dog også vanen tro med japanske film, en hel del humor. Af den sorte slags.

Men er man til disse specielle, japanske vigilante film, så er Gun Woman et must i samlingen. Ingen tvivl om det. Det er en underholdning på højt plan. Af den blodige, voldelige og barske slags.

Og i bund og grund handler det om 13 kugler og 22 minutter - liv eller død. Næsten ubærligt og umanerligt klamt og hjerteskærende.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Akupunktur og massage
© 2005-2017