Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 56
Gullivers rejse 10-12 (1992)
 
 
  Genre: Eventyr
Instruktør: Bruno Biancho
Medvirkende: Gulliver m.fl.
Varighed: 67 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: On-Air Video
Udgivet: 12. november 2008
Anmeldt af: Jann Kalf Larsen
 
 
Gullivers rejse 10-12 (Gulliver's Travels 7-9) fortsætter videnskabsmanden Dr. Lemuel Gulliver sin søgen efter ny viden. Eventyret startede på Gullivers rejse 1-3, hvor Gulliver efter et voldsomt uvejr vågner op på øen Lilliput. En ø med meget små indbyggere.

Eventyret fortsatte på Gullivers rejse 4-6 og Gullivers rejse 7-9, hvor Gulliver og hans rejsekammerater kommer ud for mange flere eventyr i forholdsvis korte afsnit med dansk tale.

I tiende afsnit er Gulliver og hans venner atter skibbrudne og befinder sig på den mildest talt underlige ø Houyhouyhumsernes. Øen er nemlig beboet af heste der kan tale. Men kan de talende heste hjælpe Gulliver og hans venner med at fået et nyt skib?

I afsnit 11 er Gulliver tilbage på Lilliput. Her vil Bolgolam gerne have magten over øen, så sammen med doktor Quack har han brygget en plan sammen om at forgifte øens indbyggere. Doktor Quack vil så helbrede dem, hvis de vælger Bolgolam som konge ...

I tolvte, og foreløbig sidste, afsnit i serien, vil kongen fra Lilliputs naboø være konge over begge øer. Derfor invaderer han Lilliput, og der udbryder krig mellem de to øer. Gulliver og hans venner må atter træde til …

Der er blevet lavet i alt 26 afsnit af serien om Gulliver og hans venners eventyr, men foreløbig er kun de 12 første afsnit udkommet med dansk tale. Mon ikke også de sidste 14 afsnit finder vej til vore himmelstrøg på et senere tidspunkt.

En fortsættelse af serien vil uden tvivl blive værdsat af det yngre publikum, for her får de et ganske godt eventyr, til dels baseret på en klassisk fortælling, med dansk tale, så de let kan følge handlingen. Desuden er hvert afsnit så kort, at de næppe kan nå at miste interessen undervejs.

Desuden er stregen på ingen måde barnlig eller dårlig. Dermed kan det mere modne publikum også sagtens læne sig tilbage og underholde de godt 20 minutter hvert afsnit varer.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
RadonHuset
© 2005-2017