Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 971
Good Guys Wear Black (1978)
 
 
  Genre: Action
Instruktør: Ted Post
Medvirkende: Chuck Norris, Anne Archer, James Franciscus m.fl.
Varighed: 98 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: On-Air Video
Udgivet: 23. juni 2008
Anmeldt af: Jann Kalf Larsen
 
 
b>John T. Booker (Chuck Norris) underviser i historie på et universitet kort efter Vietnam-krigens afslutning, og i sin fritid arbejder han som testkører af hurtige biler. Men han har også en fortid som major i en hemmelig CIA-enhed, The Black Tigers, der udførte bl.a likvideringer og farlige missioner i Vietnam-krigens brændpunkter.

Den hemmelige enhed bliver under fredsforhandlingerne brugt af den skruppelløse og magtsyge diplomat Conrad Morgan (James Franciscus) som et middel til at opnå en plads i historien. Det betyder, at The Black Tigers sendes på en selvmordsmission, som de med nød og næppe slipper helskindet fra.

I Bookers historieklasse har en af eleverne, Margaret (Anne Archer), et særdeles godt kendskab til sin lærers aktiviteter under krigen. Hun kan også fortælle, at medlemmerne af den hemmelige CIA-enhed likvideres en for en, så historien om selvmordsmissionen aldrig slipper ud.

Sammen med Margaret drager John T. Booker ud for at finde de overlevende medlemmer af enheden, inden de bliver dræbt af CIA-folk, som arbejder efter ordrer fra Conrad Morgan. Men selv Booker kan ikke afværge drabene.

Det lykkes dog Booker at finde til bunds i hemmeligheden bag det hele. En hemmelighed, som Morgan vil gøre alt for at skjule.

Good Guys Wear Black er en af Chuck Norris' tidlige film og ikke den bedste. Plottet er lidt rodet og der er ikke så meget action, som man normalt forbinder med en Chuck Norris-film. Men filmen er da absolut værd at se.

Om ikke andet, beviser denne film noget ganske specielt. For mange mener nemlig, at Chuck Norris ikke gemmer en hage bag sit fuldskæg, men derimod en ekstra knytnæve. I Good Guys Wear Black bliver dette modbevist, da kampsportseksperten optræder såvel glatbarberet som med overskæg.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Akupunktur og massage
© 2005-2017