Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 971
Ghost Story (1999)
 
 
  Genre: Romantisk komedie
Instruktør: Peter Yates
Medvirkende: James Spader, Michael Caine, Maggie Smith, Polly Walker m.fl.
Varighed: 90 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: On-Air Video
Udgivet: 15. april 2007
Anmeldt af: Jann Kalf Larsen
 
 
Stevenson Lowe (James Spader) er en succesfuld bogredaktør i New York med en dejlig kæreste, Julia (Polly Walker). Han er dog tilbageholdende med at tage det store skridt videre i deres forhold. Så i stedet for at gifte sig med Julie, flytter Stevenson ind i et kæmpe, gammelt hus midt på Manhattan - i første omgang sammen med Julie.

Det store hus emmer af atmosfære og minder fra gulv til loft, men der er mere end øjet ser. I hvert fald alle andres øjne end Stevensons. Husets tidligere beboere, Max Gale (Michael Caine) og Lily Marlowe (Maggie Smith), som begge var Broadway-stjerner i 1930'erne, bebor dog fortsat huset som spøgelser.

Max og Lily er dog langt fra det, man normalt forbinder med spøgelser. I stedet er de såmænd bare til stede som et gammelt ægtepar, der skændes hele tiden og drager Stevenson ind i deres hverdag og uoverensstemmelser.

Dermed bryder de forstyrrende ind i Stevensons hverdag og resultatet af et par spøgelser, som kun han kan se, i det store, gamle hus udebliver da heller ikke. Julie flytter fra huset og Stevenson må nu forsøge at vinde hende tilbage igen. Og det hjælper Max og Lily selvfølgelig gerne med ...

Ghost Story (Curtain Call) er en ganske sød og underholdende film med masser af godt skuespil. Ud over de fire hovedroller, er mange af de mindre roller også besat af store navne. Og de mange store navne går til det med entusiasme og energi. Ikke mindst Michael Caine og Maggie Smith er forrygende som de tidligere Broadway-stjerner, der går igen i deres eget hjem - og som bestemt heller ikke er bange for at blande sig i verden udenfor, når de har lyst eller det kræves for at hjælpe Stevenson med at vinde Julie tilbage.

I de halvanden time Ghost Story kører i DVD-afspilleren er man således godt underholdt. Og selv om jeg normalt ikke er meget til romatiske komedier, så kan jeg da kun anbefale denne film, der byder på mange underholdende og søde scener samt gode grin undervejs.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Akupunktur og massage
© 2005-2017