Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 78
Get ahead - in business and life (2001)
 
 
  Genre: Comedy
Instruktør: -
Medvirkende: Jacob Tingleff, Anders Matthesen, Mick Øgendahl, Thomas Hartmann m.fl.
Varighed: 80 minutter
  Originalsprog: Dansk
Distributør: ArtPeople
Udgivet: 3. april 2006
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Get ahead - in business and life var en af de første comedy-serier på TV 2 Zulu i 2001, og nu er samtlige afsnit samlet på denne DVD.

De syv stand-up'eres ambitiøse projekt gik i alt sin enkelthed på at lave den ultimative parodi på selvudviklingspersonlighedskurser
. Og det er tyk sort humor.

DVD'en er optaget som et realityshow, hvor tre deltagere drager ud til et ukendt sted i den barske danske natur, og under ledelse af seniorsergent af 1. grad, Gert, skal de overskride personlige grænser. Dernæst bliver udvalgte klip vist i et efterfølgende program med programværten Patrick og en udvalgt gæst.

Nogle af de prøvelser, deltagerne bliver udsat for, er de gængse fra den slags kurser: Knæk nakken på den udleverede kanin, hæng en af de andre deltagere, lev af ingenting og så videre.

Det er sjovt, især visse episoder er direkte hylende grinagtige, og hvis man selv har været på et såkaldt "overlevelseskursus" eller personlighedskursus, bliver det endnu mere morsomt. For det er så tåbeligt.

De syv stand-up'ere er hver især pragtfulde, men især Mick Øgendahl og hans fantastiske sydsjællandske dialekt får mine mundvige til at vende opad.

Deltagerne på kurserne rammer godt enhver mennesketype. Her er bankmanden, der ønsker forfremmelse. Bistandsklienten, der bare bliver jaget rundt i systemet af sagsbehandlere. Pensionisten, der ikke kan kommunikere med sin kat og flere andre spøjse typer.

Det er eminent, det er morsomt, og lattervækkende.

Det er i hvert fald ikke sidste gang, jeg sætter Get ahead - in business and life i afspilleren.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
RadonHuset
© 2005-2017