Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 78
Gabriel Iglesias: I'm not Fat ... I'm Fluffy (2009)
 
 
  Genre: Stand-up
Instruktør: Manny Rodriguez
Medvirkende: Gabriel Iglesias
Varighed: 68 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Playground Music Scandinavia
Udgivet: 5. november 2012
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
I'm not Fat ... I'am Fluffy med og af Gabriel Iglesias blev optaget i et tætpakket Plaza Theatre i El Paso, Texas. Publikum var i den grad opstemte og morede sig kongeligt.

Jeg havde lidt svært ved at se komikken. Bevares, der var nogle gode jokes og synspunkter, men de mangler i den grad bid, vid og en snert af bidende ironi.

Jeg må indrømme, at jeg ikke kendte Gabriel Iglesias på forhånd og så frem til at stifte bekendtskab med ham. Jeg elsker stand-up, grovheder og sort humor. Men det manglede der.

Gabriel Iglesias er en af de største (i mere end en forstand) komikere og rejser konstant rundt i hele verden med sine altid udsolgte shows.

Fluffy, som han har døbt sig selv, er latino og mange af hans jokes er indforståede for især den spansk/mexikanske befolkning. Så en del gik tabt for mig, der ikke er opvokset i denne kultur.

I den fyldte sal sad også en af hans mest dedikerede fans, Freddie Franckie, der har fuldt Fluffy i tykt og tyndt gennem 250 shows! Imponerende.

Fluffy taler meget om overvægt, eller fedme, og rigtig meget om sin kæreste og især om sin 10-årige papsøn, Frankie, der allerede har en kampvægt på 75 kilo.

Fluffy er sød, charmerende og man kan ikke lade være med at synes, han er en kær, buttet dreng. Derudover har han et gudsbenådet talent for stemme immitation.

Deri ligger hans styrke, og han gør flittigt brug af netop dette talent. Hvad enten det drejer sig om bilalarmer, technomusik, ventetoner i telefoner og lignende.

Jeg må erkende, at jeg blev en anelse skuffet. Men det skal da ikke afholde mig fra at fremover at følge Gabriel Iglesias. Måske forstod jeg bare ikke en dyt.

Men der er ingen tvivl om, at er man fan af Fluffy, så er I'm not Fat ... I'm Fluffy en af de dvd-skiver, der ikke skal mangle på hylden. Og for os andre, jo, der er visse momenter.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Alt om det at være katteejet
© 2005-2017