Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 971
From Paris With Love (2010)
 
 
  Genre: Action
Instruktør: Pierre Morel
Medvirkende: John Travolta, Jonathan Rhys Meyers, Kasia Smutniak m.fl.
Varighed: 88 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Nordisk Film
Udgivet: 13. juli 2010
Anmeldt af: Jann Kalf Larsen
 
 
Byernes By. James Reese (Jonathan Rhys Meyers) er den amerikanske ambassadørs dygtige assistent. Samtidig udfører han mindre opgaver for CIA og hans hans største ønske er at blive rigtig hemmelig agent.

Pludselig en dag, hvor CIA er i bekneb for agenter, får Reese chancen. Men da han møder sin nye makker, Charlie Wax (John Travolta), er der ballade i luften fra første sekund.

Wax er nemlig typen, der uden nogen form for hæmninger skyder løs. Og Wax hverken stiller spørgsmål før eller efter. I det hele taget ser Wax stort på alle former for regler og er ikke bange for noget som helst.

Hvad der begynder som en, temmelig voldelig jagt på narkobagmænd, udvikler sig hurtigt til et ekstremt blodigt opgør med terrorister, der har slået til mod Paris. Og inden længe har Wax fået trukket Reese ned på sit eget, ekstreme plan, hvor menneskeliv ikke er meget værd.

Der sker noget i From Paris With Love fra start til slut. Humoreffekten er høj og der mangler på ingen måde action.

Det ville nu også være svært at forestille sig en film, Luc Besson har været involveret i, uden masser af action. Og man bliver bestemt ikke snydt på det punkt.

Jonathan Rhys Meyers og John Travolta er begge glimrende i deres respektive roller. Ikke mindst den efterhånden aldrende Travolta, der oprindelig blev kendt for sin rolle i Saturday Night Fever. Den tekniske side af actionbraget er også til topkarakter.

Travolta har siden gjort comeback utallige gange. Og nu gør han det altså igen - med fuld skrue og turbo. Og beviser endnu engang, at han er en ganske fremragende skuespiller.

Er du til action krydret med en god portion humor, går du langt fra galt i byen med From Paris With Love. Et brag af en film, der kun kan anbefales - også til mere end ét gensyn. Meget bedre bliver det ikke.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Alt om det at være katteejet
© 2005-2017