Forside
Forside
Shenmen - akupunktur med hjertet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 971
Friends & Lovers (1999)
 
 
  Genre: Komedie
Instruktør: George Haas
Medvirkende: Stephen Baldwin, Claudia Schiffer, Robert Downey Jr. m.fl.
Varighed: 99 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: On-Air Video
Udgivet: 15. april 2009
Anmeldt af: Jann Kalf Larsen
 
 
En gruppe nære venner inviteres til et fashionabelt skisportssted hen over en juleweekend af den ene af vennernes far. Invitationen er farens undskyldning for at forsøge at komme lidt tættere på sin søn, da de to har et noget anstrengt forhold.

En af vennerne, der skal med på skituren, er Jon (Stephen Baldwin). Han har fået lokket skønheden Carla (Claudia Schiffer) med på turen og han håber selvfølgelig på en weekend med mere sjov mellem dynerne end på skiløjperne.

Jon får dog uventet kamp om Carlas gunst i form af skilæreren "Hans" (Robert Downey Jr.), der med sin tyske accent og specielle optræden kommer til at dele andet end skistave med skønheden. Og Jon ender med at måtte se stiltiende til, selv om han indvendigt dirrer af raseri over verdens uretfærdigheder.

Uventede gæster og nye, nære venner formår at gøre ski-weekenden til en oplevelse, der ikke var helt som forventet. Ligeledes sætter en række absurde situationer og mindre kulinariske katastrofer sit præg på forløbet.

Der er en række store stjerner med i Friends & Lovers og oplægget er bestemt ikke det værste at basere en film, så det burde jo ikke kunne gå helt galt. Tja, men i mine øjne går det hele bare galt!

Filmen skulle være en komedie og burde dermed kunne kalde mere end blot et sporadisk smil frem på læben. Det gjorde den ikke og de knap 100 minutter, filmen varer, begyndte meget hurtigt at virke meget længere.

Desuden virker skuespillerne rent ud sagt uengagerede og uden nogen form drive, bortset fra enkelte lyspunkter. Særligt Robert Downey Jr. bliver meget hurtigt et mere end bare et anstrengt bekendtskab.

Kort sagt levede Friends & Lovers langt fra op til de forventninger om underholdning, jeg havde stillet til filmen efter at have set listen over medvirkende og læst lidt på bagsiden af coveret. Så i det henseende var filmen en skuffelse.

Men ok, en let påklædt Claudia Schiffer er da absolut værd at spilde lidt tid i selskab med, så det trækker lidt op i den samlede vurdering. Jeg må dog erkende, at det næppe er en film, jeg vil gense.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
RadonHuset
© 2005-2017