Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 971
Forvarsel (2007)
 
 
  Genre: Thriller
Instruktør: Mennan Yapo
Medvirkende: Sandra Bullock, Julian McMahon, Shyann McClure, Courtney Taylor Burness m.fl.
Varighed: 93 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Nordisk Film
Udgivet: 18. december 2007
Anmeldt af: Katja Tinmark
 
 
Linda (Sandra Bullock) har det perfekte liv. Hun er gift med Jim (Julian McMahon) og sammen har de døtrene Megan Shyann McClure og Bridgette (Courtney Taylor Burness).

De lever som sagt det perfekte liv i det perfekte hus i den perfekte forstad, indtil den dag det ringer på døren, og en politimand må overbringer den dårlige nyhed, at Jim er død i en tragisk trafikulykke.
<
Lindas verden bryder sammen. Men næste dag er Jim levende igen! Dagen efter er han atter død. Linda aner ikke sine levende råd eller hvad der foregår. Hendes omgivelser tror, hun er på randen af et sammenbrud, men Linda finder ud af, at hun befinder sig i et limbo, hvor hun skal navigere rundt i to virkeligheder og to verdener.

Hvis Linda vil til bunds i mysteriet, må hun holde tungen lige i munden, og måske derved redde sin mand fra den visse død.

Linda skulle holde tungen lige i munden, men det skal seeren også. Det er en meget intens thriller, der kræver fuld opmærksomhed og koncentration fra start til slut.

Det er en legen med tid og virkelighed som i Memento og If Only, og man skal ikke slippe skærmen i for mange minutter, før tråden tabes.

Sandra Bullock spiller sin rolle yderst overbevisende og troværdigt, og selve plottet er fint. Der er nogle dunkle punkter, som ikke helt giver mening, men det kan være, at man skal se Forvarsel (Premonition) mere end en gang, hvilket man sagtens kan gøre uden at kede sig.

Jeg kan varmt anbefale Forvarsel. Det er en god historie godt krydret med mystik og gådefuldhed samt nogle meget velspillende skuespillere.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Alt om det at være katteejet
© 2005-2017