Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 256
Forbandelsen - The Grudge 3 (2009)
 
 
  Genre: Horror
Instruktør: Toby Wilkins
Medvirkende: Matthew Knight, Matthew Knight, Gil McKinney, Shimba Tsuchiya m.fl.
Varighed: 87 minutter
  Originalsprog: Engelsk/japansk
Distributør: Nordisk Film
Udgivet: 8. juni 2010
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Jake (Matthew Knight), der overlevede forbandelsens rædsler, sidder nu indespærret på den lukkede afdeling på Chicagos psykiatriske hospital.

Han er rædselsslagen, for selvom han er alene i sin gummicelle, ved han, at han bestemt ikke er alene. Desværre tror hans psykiater Dr. Sullivan, at det blot er hallucinationer og tager ikke videre notits af hans frygt.

Samtidig i ejendommen, hvor de tidligere massakrer har fundet sted, forsøger viceværten Max (Gil McKinney) at forsørge sine to søstre, den 8-årige astmatiske Rose (Jadie Hobson) og den halvvoksne Lisa (Johanna Braddy).

På den anden side af jordkloden, i Tokyo, Japan, belaver Naoko (Emi Ikehata) sig på at tage til Chicago, for hun ved, at forbandelsen endnu ikke er død, og hun kan stoppe den en gang for alle. Inden for mange når at dø en grufuld død.

Så kom den endelig - efterfølgeren til Forbandelsen - The Grudge (2004) og Forbandelsen - The Grudge 2 (2006).

Det er en stor fordel at have set disse to, før man ser Forbandelsen - The Grudge 3. Ellers fortaber meningen sig i det uvisse. Jeg kunne heller ikke selv huske det store fra den første og anden film og holdt derfor en weekend med Forbandelsen. Hvilket helt klart kan anbefales.

Der er en del genbrug i tre'eren, hvilket ikke gør det store. Men nu kender man jo efterhånden de forskellige faste karakterer i plottet og man kan godt blive en kende træt af den hvidpudrede, mjavende dreng og den forvredne kvindekrop.

Skuespillet er så som så. Det er især Gil McKinney i rollen som Max, der trækker filmen op. Overvejende i den sidste del af filmen, hvor den bliver ualmindelig spændende og interessant.

Der er en del huller og mangler i historien, som aldrig bliver opklaret, men mon ikke det kommer i nummer fire ... Forbandelsen - The Grudge 3 lægger i hvert fald stærkt op til endnu en efterfølger af den efterhånden tyndbenede historie.

Det visuelle er der ingen klager på - overhovedet ikke. Det følger fint de foregående films visuelle verden.

Har man set <>Forbandelsen - The Grudge, som var fremragende, og efterfølgeren, som var knap så god, men dog seværdig, er det et must også at se Forbandelsen - The Grudge 3.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
RadonHuset
© 2005-2017