Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 256
Forbandelsen - The Grudge 2 (2006)
 
 
  Genre: Gyser
Instruktør: Takashi Shimizu
Medvirkende: Sarah Michelle Gellar, Amber Tamblyn, Edison Chen m.fl.
Varighed: 98 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Nordisk Film
Udgivet: 13. marts 2007
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Så kom den længe ventende to'er til Forbandelsen - the Grudge. En gyser, jeg i den grad har set frem til. Men forhåbningens glæde er den bedste, og det burde nok have været nok. For aldrig er jeg blevet skuffet så meget - over en film.

Jeg vil helst undlade at referere lidt om handlingen, eller mangel på samme, men meget kort fortalt, hviler der stadig en grum forbandelse over et nu forladt hus i Tokyo, og enhver, der træder over dørtærsklen bliver ramt af forbandelsen.

Selvfølgelig er der tre teenagepiger, der trodser skæbnen, og så kører det løs. Igen. Skiftevis i Japan og USA. Meget forvirrende.

Det er de samme spøgelser, den samme historie, stort set de samme personer, der boltrer sig i to'eren, og så en del genbrug fra Forbandelsen - The Grudge.

Det er noget misk-mask, og nu må der for guds eller djævelens skyld, da ikke spindes mere over denne yderst tyndbenede historie. Men desværre kan det onde ikke standses, så mon ikke vi bliver belønnet og beriget med endnu en "Forbandelsen", og den stopper nok ikke ved en tre'er, men nok mere ved nummer 666.

Der er da et par gode scener i, og det visuelle er som sådan okay, men gyset, spændingen og historien er ligesom feset af, og det hele fortaber sig i dystre, mørke, grumsede billeder uden mening.

Forbandelsen - The Grudge 2 skuffer dybt og inderligt, men jeg havde også sat forventningerne alt alt for højt. Filmen er alt for rodet og usammenhængende til, at den fænger og skræmmer en. To klaptræer for det visuelle og genbruget.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
RadonHuset
© 2005-2017