Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 971
Foolproof - Den perfekte mission (2003)
 
 
  Genre: Action
Instruktør: William Phillips
Medvirkende: Ryan Reynolds, Kristin Booth, Joris Jarsky, David Suchet m.fl.
Varighed: 94 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Nordisk Film
Udgivet: 28. juli 2004
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
De tre venner Kevin, Samatha og Rob har en teoretisk klub, hvor de udtænker de perfekte kup, som dog ikke bliver ført ud i livet. De har lavet planer til et idiotsikret kup hos en juveler, og Samatha (Kristin Booth) har planerne, desværre bliver de stjålet, og kuppet bliver vellykket udført af tyvene.

Hovedmanden bag er Leo Gillette (David Suchet), som nu afpresser de tre venner til at udføre et perfekt kup til 20 millioner dollars. Lykkes det, får vennerne deres planer tilbage med deres fingeraftryk.

De har ikke så mange valg, og går i gang med planlægningen til det ultimative idiotsikre kup. Men ikke alt er, hvad det ser ud til, og snart er spørgsmålet: Hvem snyder hvem og hvordan?

Det er et plot, man har set mange gange før, f.eks. i Mission Impossible, men den holder vand. Filmen er veldrejet, overraskende og til tider nervepirrende.

Mestertyven Leo Gillette spilles mesterligt og overbevisende af David Suchet, og de tre venner spillet af Ryan Reynolds, som Kevin, Kristin Booth som Samatha, og ikke mindst Joris Jarsky som Rob, giver deres roller en fin karakter.

Er man til den genre film, kan den absolut anbefales.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Akupunktur og massage
© 2005-2017