Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 971
Flawless (2007)
 
 
  Genre: Thriller
Instruktør: Michael Radford
Medvirkende: Demi Moore, Michael Caine m.fl.
Varighed: 104 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Nordisk Film
Udgivet: 26. august 2008
Anmeldt af: Jann Kalf Larsen
 
 
Flawless tager sit udgangspunkt i dagens London, hvor en ung journalist er i gang med at lave en serie portrætter af 50'ernes og 60'ernes kvindelige erhvervsledere. Det bringer journalisten i kontakt med Laura Quinn (Demi Moore), som vælger at fortælle sin historie.

Laura Quinn var i 60'erne ansat i virksomheden London Diamond, hvor hun bestred en høj og betroet stilling. Men hun blev gang på gang forbigået til de allerbedste stillinger af sine mandlige kollegaer. Hun beslutter derfor at hævne sig på virksomheden.

Det bringer hende i kontakt med London Diamonds pedel, Mr. Hobbs (Michael Caine). Hobbs har gennem årtiers tro tjeneste lært alt om virksomhedens sikkerhedssystemer og hvordan de kan brydes. Derfor har han udtænkt en plan til et udspekuleret kup.

Sammen kaster de to sig over den dristige plan, der skal resultere i en millionformue i diamanter. Alt går dog ikke helt som aftalt, for Mr. Hobbs har også en helt anden dagsorden ...

De to hovedrolleindehavere, Demi Moore og Michael Caine spiller helt op til deres bedste. Michael Caine spiller den typisk underspillede rolle, man har set ham i så ofte og som han gør så godt. Demi Moore, som ikke er helt ung mere, spiller vel nok en af sine bedste roller i denne film.

Samtidig giver filmen et godt, tidstypisk billede af 60'ernes England, hvor overklassen var den herskende klasse og den kolde krig på sit højeste. Det er samtidig tiden, hvor nye ord som apartheid finder vej til de breddegrader.

Alt i alt er Flawless en særdeles spændende og velspillet film, jeg kun kan anbefale at se. Plottet er godt og overraskende fra start til slut.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Akupunktur og massage
© 2005-2017