Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 971
Firetrap (2001)
 
 
  Genre: Action
Instruktør: Harris Done
Medvirkende: Dean Cain, Richard Tyson, Dale Goodboldo m.fl.
Varighed: 95 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Buena Vista Home Entertainment
Udgivet: -
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Mestertyven Max Hooper (Dean Cain) får et supertilbud efter sin seneste afsoning på tre år. Han får tre millioner dollar, hvis han stjæler en VR-chip fra IQ Industries.

Han og hans makker Vincent (Dale Goodboldo) går i gang med planlægningen, men desværre har de kun tre dage til det store projekt.

IQ Industries har til huse i en skyskraber, og Max tiltusker sig adgang til bygningen. Men der er andre, der er ude efter chippen - én, der ikke er bleg for at starte en brand, og nu står Max i et dilemma: Skal han gafle chippen, eller skal han hjælpe folk ud af bygningen?

Indrømmet - det er et tyndt plot. Filmen er et misk-mask af "Det Tårnhøje Helvede" og "Mission Impossible", men når der står action på coveret, forventer jeg også action, og her blev jeg bestemt ikke skuffet.

Der er fuld skrue på fra start til slut. Der sker noget hele tiden, og brandscenerne er flotte og realistiske. Pyt med at personerne er stereotype, og alting er set før i andre og bedre film, for jeg kedede mig ikke i de 95 minutter, den varede.

Jeg fik, hvad jeg forventede, og mere kan jeg altså ikke forlange.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Akupunktur og massage
© 2005-2017