Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 256
Feed the Devil (2015)
 
 
  Genre: Drama
Instruktør: Max Perrier
Medvirkende: Jared Cohn, Ardis Barrow, Victoria Curtain m.fl.
Varighed: 92 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Another World Entertainment
Udgivet: 23. juni 2016
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Marcus (Jared Cohn) og hans kæreste Stella (Victoria Curtain) har fået et godt tip. Langt ude i den nordamerikanske vildmark, ved et lille sted kaldet Moxie, vokser den fineste pot af sorten Sativa.

Hvis de høster det, kan de tjene kassen. Og hvem vil ikke gerne det? De pakker bilen og kører afsted. De finder ud af, at de har en blind passager med, nemlig Stellas lillesøster, Lydia (Ardis Barrow).

De kører længere og længere ud i den øde vildmark. Da Stella bliver angrebet af en ulv, bliver hun forståeligt nok bange, og i et hysterisk anfald, vælger hun at forlade Marcus og Stella, for at finde et åbenbart nærliggende motel.

Marcus må desværre udsætte sin plan om at høste tjalden, for han må jo finde sin kæreste derude i vildnisset ...

Feed the Devil er en middelmådig gyser, der dog har sine momenter. Der er desværre bare lidt langt imellem dem. Det er et klassisk set-up, som man har set mange gange før, blandt andet i Wrong Turn.

Det er også tydeligt at se, at Feed the Devil ikke har haft det store budget at rutte med. Og ej heller de allerbedste skuespillere eller manuskript at arbejde med.

Til tider går handlingen lidt for meget i tomgang, desværre. Men alligevel er Feed the Devil en ok gyser i sin genre. Der er da lidt gys, spænding, splat og blod. Men historien er meget tynd og yderst forudsigelig.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
RadonHuset
© 2005-2017