Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 100
Fart Striber (2005)
 
 
  Genre: Komedie
Instruktør: Frederik Du Chau
Medvirkende: Striber, Gås, Spy, Spade m.fl.
Varighed: 95 minuttter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Nordisk Film
Udgivet: 2005
Anmeldt af: Katja Tinmark
 
 
Striber er oprindeligt cirkuszebra, men en regnfuld aften bliver han tabt bag vognen og efterladt. Han bliver fundet og vokser op på en gård. Han er ikke helt klar over, at han er en zebra, derimod tror han, han er en hest, og han har store drømme og ambitioner - nemlig at vinde væddeløbet over alle væddeløb: Kentucky Open.

De andre væddeløbsheste gør alt for at hindre ham i at føre sine drømme ud i livet, men heldigvis har Striber en del venner på gården, der hjælper og støtter ham.

Det er en rigtig familiefilm a la "Babe - den kække gris". Det er et stykke imponerende arbejde, der er lagt for dagen med dyrene. Det virker gennemtænkt og fungerer rigtig godt og troværdigt.

Den danske dubbing er lykkedes overordentlig godt, selvom jeg foretrækker de originale amerikanske stemmer.
Det er pragtfulde dyr, instruktøren Frederik Du Chau har sat sammen. Her er alle typer, og de er skønne. Især storbyspelikanen Gås fik mine mundvige opad.

Det er en hyggelig film med action, spænding, humor og følelser, og der er en del ekstramateriale man efterfølgende kan hygge sig med, blandt andet "sådan får man dyr til at tale", spil og musik.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Akupunktur og massage
© 2005-2017