Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 256
Exorcist 3 - Legio (1990)
 
 
  Genre: Gyser
Instruktør: William Peter BlattyX
Medvirkende: George S. Scott, Ed Flanders, Brad Dourif m.fl.
Varighed: 110 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Nordisk Film
Udgivet: 5. september 2006
Anmeldt af: Katja Tinmark
 
 
En seriemorder huserer i Georgetown, USA, og han er ganske grum. Politiet står på bar bund, men muligvis hænger mordere sammen med en djævleudrivelse foregået 15 år tidligere.

For mig gav filmen absolut ingen mening, måske fordi jeg ikke har set de foregående to. Måske fordi, jeg troede, det var en ny genudgivelse af en anden film med stort set det samme navn.

Men ... filmen er ganske flot optaget, og der er en vis mening i handlingen, på trods af min uvidenhed om tidligere begivenheder. Det meste af handlingen er en lang dialog på den lukkede afdeling mellem en muligvis "genfødt" morder og en kriminalkommisær. Fremragende dialog i øvrigt og godt spillet.

Jeg tror, at skal man have det fulde udbytte af Exorcist 3, skal man have set de to tidligere film. For ellers havner man, som jeg, i uvishedens tåger og intet giver mening, hvilket er meget frustrerende.

Det skal lige retfærdigvis siges, at en rundspørge blandt de andre anmeldere, viste at ingen af de andre havde set de foregående to Exorcist-film, endsige hørt om dem. Så måske er det bare nogle film, der skal henlægges under "makværk".
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Akupunktur og massage
© 2005-2017