Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 971
Enter the Ninja (1981)
 
 
  Genre: Action
Instruktør: Menahem Golan
Medvirkende: Franco Nero, Shô Kosugi, Susan George, Alex Courtney m.fl.
Varighed: 91 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: On Air Video
Udgivet: 1. november 2007
Anmeldt af: Jann Kalf Larsen
 
 
Cole (Franco Nero) er krigsveteranen, der i Japan bliver uddannet i den ædle og hemmelige kampart Ninjitsu. Efter den afsluttende eksamen, hvor han nærmest skal kæmpe ene mand mod en hær af andre elever, kan han kalde sig Ninja, trods protester fra en af de øvrige elever, Hasegawa (Shô Kosugi).

Cole drager nu til Filippinerne for at besøge sin gamle soldaterven Frank Landers (Alex Courtney) og hans kone Mary Ann (Susan George). Ægteparret driver sammen en større farm med mange lokale arbejdere.

Desværre er farmen på land, der er rigt på olieforekomster, hvilket den lille Landers-familie er uvidende om. En barsk forretningsmand er dog fuldt ud klar over grundens værdi, og prøver derfor med alle midler at få ægteparret til at sælge farmen. Og der bliver taget stadig mere barske og hårdtslående metoder i brug. Ikke kun overfor Frank og Mary Ann Landers, men også overfor de lokale medarbejdere.

Cole blander sig hurtigt i stridighederne og konflikten optrappes inden for kort tid ganske voldsomt. Til sidst ser forretningsmanden sig nødsaget til at hyre en anden Ninja, Hasegawa, til at tage kampen op med og mod Cole.

Det fører til det ultimative opgør mellem de to Ninjaer, hvor der bestemt ikke bliver lagt fingre imellem. Resultatet er nærmest action-mættet finale, hvor Ninjitsu-kamparten virkelig får lov at folde sig ud.

Filmen er i det hele taget meget action-præget, med masser af flotte kampscener. Desværre er det så som så med skuespillet, der slet ikke lever op til kvaliteten af kampscenerne. Men ok, det vil de fleste nok alligevel se stort på, og i stedet svælge i det, filmen er og giver sig ud for at være!/td>
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Alt om det at være katteejet
© 2005-2017