Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 971
En mand ser rødt 4 (1987)
 
 
  Genre: Action
Instruktør: J. Lee Thompson
Medvirkende: Charles Bronson, Kay Lenz, John P. Ryan m.fl.
Varighed: 99 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: On-Air
Udgivet: 28. august 2007
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt Hansen
 
 
Arkitekten Paul Kersey (Charles Bronson) er atter tilbage i Los Angeles, og der er nu gået to år siden de voldsomme begivenheder i New York, som blev skildret i En mand ser rødt 3.

Paul er faldet til ro med en ny kæreste, journalisten Karen Sheldon (Kay Lenz) og dennes teenagedatter Erica (Dana Barron). Alt tegner til, at Paul kan falde til ro og nyde livet med den lille familie, men endnu engang bryder skæbnen idyllen.

Erica dør af en overdosis kokain. Paul forsøger IKKE at gå i selvsving, men han får da opsnuset pusheren, der gav Erica den fatale dosis og dræber ham.

Kort tid efter Ericas begravelse, kontaktes Paul af rigmanden White (John P. Ryan), hvis datter selv er død på samme måde. White ønsker hævn og har indsamlet oplysninger om narkobaronerne i Los Angeles, og opfordrer nu Paul at udslette dem.

Paul slår til, og nu er Mr. Vigilante atter i sving med at rense ud i byens brådne kar.

En mand ser rødt 4 (Death Wish 4 - the Crackdown) er skåret over samme læst, som de foregående. En ellers fredelig mand får smadret sin tilværelse og forvandler sig til en hårdtslående selvtægtsmand uden samvittighed, og kun med et for øje: At få hævn.

Det er forudsigeligt som noget, men selvom filmen er fra 1987 holder den stadig vand. Det er action og underholdning, og hvis det er det eneste, man sætter næsen op efter, når man fodrer afspilleren med En mand ser rødt 4, er man ikke gået helt galt i byen.

Lyden er desværre lidt svingende, hvilket er lidt belastende, da der er mange (læs: Rigtig mange) skudepisoder.

En mand ser rødt 4 er udmærket søndagsunderholdning med action og en handling, der er rimelig god.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Akupunktur og massage
© 2005-2017