Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 971
En mand ser rødt 3 (1985)
 
 
  Genre: Action
Instruktør: Michael Winner
Medvirkende: Charles Bronson, Ed Lauter, Gavan O'Herlihy m.fl.
Varighed: 90 minuttter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: On-Air
Udgivet: 28. august 2007
Anmeldt af: Ruth Blichfeldt
 
 
Paul Kersey (Charles Bronson) tager til New York for at besøge sin gode gamle ven Charley.

Inden Paul når at ankomme, bliver Charley angrebet af en flok bøller, som gennemtæsker ham. Lige som Paul træder ind af døren, dør Charley og politiet ankommer. Paul bliver anholdt og sigtet for mordet.

På politistationen har kommissær Shriker (Ed Lauter) en fornemmelse af, hvem Paul er, og hvad han er i stand til. For år tilbage blev Paul kendt som Hr. Selvtægtsmand dels i N.Y., hvor han slog sin hustrus mordere ihjel (En mand ser rødt 1), og dels i L.A., hvor han gjorde det samme med dem, der mishandlede hans datter (En mand ser rødt 2).

Kriminaliteten i Shrikers distrikt er steget voldsomt, og han har nu et godt tilbud til Paul, som er meget svært at afslå ... carte blanche til at udrydde de "de utilpassede unge forvirrede mennesker, der synes at samfundet misforstår dem og ikke giver dem en ærlig chance" - med andre ord - slå bøllerne ihjel. Paul skal blot holde Shriker orienteret om dødstallet.

En mand ser rødt 3 (Death Wish 3) er som de to foregående: Ren action fra start til slut. Man bliver underholdt hele vejen igennem.

En mand ser rødt 3 udmærker sig ved, at den virker utrolig realistisk. Især når hele bydelen splitter op i to lejre: De gode mod de onde, og det skorter ikke på indignation, vrede og "nu kan det sg... være nok" attitude fra begge sider.

Jeg elsker den slags film på trods af, at det er så forudsigeligt som noget, og det er disse film. De er skåret over samme læst: En mand bliver sur og så går han amok i et rent selvtægtsorgie, men det er underholdende. Jeg forlanger ikke så meget mere af den slags film.

Billed og lyd er helt fin i betragtning af filmens alder, og jeg klager som sædvanlig over en enkelt lille ting, nemlig baggrundsmusikken. Men det hører firserne til og trækker ikke ned.

Jeg kan kun anbefale at tage en dag sammen med Charles Bronson, når han bliver allermest sur og indebrændt. Det er action og underholdning, så det batter.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
Alt om det at være katteejet
© 2005-2017