Forside
Forside
Alt om det at være katteejet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 40
Emanuelle og de sidste kannibaler (1977)
 
 
  Genre: Kannibal
Instruktør: Joe D'Amato
Medvirkende: Laura Gemser, Gabrielle Tinti, Susan Scott m.fl.
Varighed: 87 minutter
  Originalsprog: Engelsk
Distributør: Another World Entertainment
Udgivet: November 2007
Anmeldt af: Jann Kalf Larsen
 
 
Erotik og kannibalisme i en skøn sammenblanding lyder måske ikke som den mest appetitlige kobling. Og jeg skal da ærligt indrømme, at det genremæssigt ikke lige var min kop te, men hver sin smag.

Men ok, der er da kompensationer i filmen. Særligt, hvis man er til det smukke køn, for her levnes ikke meget til fantasien. Ikke mindst er hovedpersonen, Laura Gemser, særdeles venlig ved øjnene.

Endelig er det også en erotisk film, der adskiller sig væsentligt fra fra andre film i samme genre. Der er nemlig en handling:

Nogle bizarre tilfælde af kannibalisme finder sted på et hospital i New York. Det leder fotojournalisten Emanuelle (Laura Gemser) til Amazonas regnskov i jagten på opklaringen af mysteriet.

Dermed hvirvles den sensuelle Emanuelle på dampende hede eventyr i Sydamerikas jungle. Her hungrer både sultne kannibaler, vilde dyr og sexede veninder efter den mørke skønheds kød.

Instruktøren af Emanuelle og de sidste kannibaler (Emanuelle e gli ultimi cannibali), Joe D'Amato er lidt speciel, idet det er et pseudonym for filmmanden Aristide Massaccesi. Han blev netop under navnet Joe D'Amato kendt som sexploitation-kongen. I øvrigt blot et af hans mange pseudonymer.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
RadonHuset
© 2005-2017