Forside
Forside
Shenmen - akupunktur med hjertet
Sult
Shoeshine Det store stilehæfte Kosakken Taras Bulba Castle Freak
Seneste opdatering: 7. maj 2017 • Anmeldelser i denne kategori: 37
Elias - Elias og Goliat (2005)
 
 
  Genre: Animation
Instruktør: -
Medvirkende: Elias, Sharke, Kruse, Goliat m.fl.
Varighed: 50 minuttter
  Originalsprog: Norsk
Distributør: SF Film
Udgivet: 6. december 2006
Anmeldt af: Zenia Fruerlund
 
 
Elias er den lille redningsbåd, der bor i Lundevig sammen med sine gode venner. Blandt andre fyrtårnet Storeblink, den lille gummibåd Kvik, helikopteren Hellinor, den gamle kutter Sharke og en masse andre. Hver dag sker der noget spændende i og omkring den lille fiskerby, og Elias må ofte komme sine venner til hjælp med stort og småt.

Afsnit 16. Måge får et chok
Måge, som er Sharkes rigtig gode ven, er frygtelig vandskræk og uden hjælp fra Sharke, får Måge ikke meget at spise. Denne dag møder Sharke og Måge Trawle, mens de forsøger at fange fisk uden held og Måge nupper nogle fisk fra Trawle, hvilket ikke syntes at passe den sure Trawle, som slet ikke vil give en eneste fisk væk og heller ikke til stakkels Måge.

Afsnit 17. Søndag
Det er søndag i Lundevig. Elias og Sharke vil sejle en tur ud til øen "Blæsevejr", for at besøge Elias's veninde, helikopteren Hellinor. Men pludselig viser det sig, at Kruse er stødt på grund, og Elias og Hellinor må straks af sted for at hjælpe ham.

Afsnit 18. Klemmen
Tøfine er rigtig ked af det. Ude ved øen Klemmen har hun fået en sten i taget, og det gør væmmelig ondt. Mens Goliat kigger på Tøfines skader, tager Elias og Hellinor ud til Klemmen for at se på sagerne. Men de får vist brug for Storeblinks hjælp. For en stor sten har sat sig fast og har lukket for passagen til Hurtigruten.

Afsnit 19. Goliat klarer paragrafferne
Stenen, der har sat sig fast ude ved Klemmen og spærrer, så Hurtigruten ikke kan komme igennem, er endnu ikke blevet fjernet. For stenen er MEGET stor, og her er det vist kun den gæve Goliat, der ved, hvordan man kan fjerne sådan en kæmpe sten. Så med lidt hjælp fra Elias og Kruse går Goliat i gang med at forberede sig til, at Hurtigruten kan komme igennem igen.

Afsnit 20. Bevidstløs
Elias er træt af bare at være en lille redningsbåd, som stadig bruger mest tid på at hjælpe sine venner med småting, som at hente ting til dem. Han er overbevist om, at hvis han kan tage turen igennem Skumlesund, så vil han være en RIGTIG redningsbåd! Men Elias kommer galt af sted, og hvem skal nu hjælpe ham?

De fem små søde historier på i alt 50 minutter er hyggelige og spændende. Man lærer meget hurtigt alle Elias' venner at kende og deres særlige personligheder.

Animationen er ganske flot. Man kommer således hurtigt til at føle sig hjemme i Lundevig, sammen med den hyggelige gruppe af venner.
 
Site search by freefind
FilmnytDVD på Facebook
RadonHuset
© 2005-2017